15

ivailo1403

преди 7 години

Айдееее, и тоя *** го впрегнаха да се опитва да пречи на Русия в борбата и с терористите в Сирия. И как лицемерно се прави на загрижен "за мирните жители, и най -вече за децата." За малко да му повярвам, че е милосърден :)))) А пред Господ всички ще отговаряме за делата си, включително и папата , колкото и да не му се вярва .

14

Анонимен

преди 7 години

И.Путин се исплаши и незабавно спря огъня.

13

Анонимен

преди 7 години

Най-излишният и безполезен човек.

12

Анонимен

преди 7 години

Е как да ги евакуират бе папа ли си баба ли си... те ако терористите ги пускаха отдавна щяха да са се изнесли...

11

Анонимен

преди 7 години

Кажи на Запада да спрат лъжата и двойния стандарт папчо

10

пенко

преди 7 години

" ПАП.АЙ, МАМЕ , ПАП.АЙ...голям СЛУГА да пораснеш !" " ПАПА.нето ще те направи силен СЛУГА !" " ПАПАЙ ватиканско ГМО сине - най -силен СЛУГА да пораснеш!"

9

матросчо

преди 7 години

Подкрепям обръщението, с едно допълнение - призовете западните държави и САЩ да не осигуряват с оръжие и боеприпаси терористите И ВСИЧКО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА - иначе, всичко е празна приказка - иска му се на някой да даде "почивка" на терористите, но вече няма да стане ..ПАДРЕ, И ТЕБ ЛИ ТЕ ИЗМАМИХА ....

8

Анонимен

преди 7 години

Тез още ли се взимат на сериозно? Алоу 21 век сме.

7

Анонимен

преди 7 години

Поредното лицемерие!Да не би войната в Сирия да е започнала с бомбенето на Алепо?!Нещо за Йемен, където СА избиха само оня ден над 200 цивилни?И само за тези ли бомбардировки ще отговарят виновниците? А за Югославия, Ирак, Афганистан, Либия и т.н.???

6

Анонимен

преди 7 години

Дайте да дадем, вярващи глу'паци. Вие си вярвайте, а ние ще си гледаме интереса.

5

Темида

преди 7 години

Туй религията не прощава. Винаги е крайна религията. Или избийте всички или не убивайте никой. Не можем ли като нормални хора да си стиснем ръцете разумно и рационално на примерно 200-300 убити. И хем едните хем другите да са доволни.

4

Анонимен

преди 7 години

За да се изкорени едно зло трябва да се търсят първопричините! Та да вземе да призове американците да не подпалват огнища на войната по всички краища на света!

3

Анонимен

преди 7 години

Ех Тома Тома , ти ме видя и повярва - блаженни са тези които не ме видяха и повярваха в мен ! Който има вяра колкото синапово зърно -планина ще премести ... Та в контекста на казаното от Исус на Тома неверни и този илюминат ако има вяра и претенции че е е Божи наместник тук на земята със силна молитва ще спре огъня и ще премести град Алепо встрани ... Аз му предлагам да измие краката и да им опрости греха на *** дето заклаха Френския свещенник . Също ако има достойнство да се оттегли

2

Анонимен

преди 7 години

Абе католик смотан, я си гали Боко по *** и трай!

1

А

преди 7 години

къде точно предлага Негово Светейшество да бъдат евакуирани?