8

коко

преди 7 години

Центъра на Варна е изресуван от ***,често се чупят стъкла на спирки.А навсякъде има камери.Защо няма заловен ?

7

ля ля

преди 7 години

трябва да има ккамери с в София и в страната поне с 00 отгоре !!! тогава и куките да ги пенсионират и да дадат права повече за гражданските арести! да се заемем в свои ръце с хулиганщината и простотията!!!

6

SeveN

преди 7 години

Това хубаво, но тези камери не са доказателствено средство в съда.

5

Krom

преди 7 години

Сега вече съм спокоен. Аз пък си мислех, че камерите служат само за да се контролира трафика когато някой голем политически шут тръгне "на работа". Същия трябва да остане с впечатление, че живее сам в София, за което се грижи раздутия милиционерски състав, за който това е единствения момент на раздвижване. А то, били за друго.

4

Полиционер

преди 7 години

Важно е да има записи защото така много по-лесно ще образуваме производство срещу неизвестен извършител.Освен това ще се диверсифицира малко статистиката.Например ако 50 афганци до 4 сутринта пиянстват насред лъвов мост това е културна особеност,ако 50 българи ги поканят да си идат по фургоните това е много опасно престъпление и виновните ще бъдат преследвани.

3

Пострадал

преди 7 години

Какви камери, какви пет лева. Точно под камерата на магазин Джимбо в София ни обраха колата. При пристигането на органите на МВР ни уведомиха, че трети ден от това място обират коли, защото камерата НЕработи и крадците знаят за това. Откъде крадците имат тази информация????? Бъчварова отговори!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

По гоя повод да тегля една на тия де ровят в меилите каквото повикало оттука натака това се обадило да ви благословя на ранина

1

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да снимат камерите,има ли замесен държавен хрантутник,точно в момента на престъплението има токов удар и запис липсва.