11

Фондация

преди 7 години

Ние от Фондация "спаси сандвич" апелираме към госпожата да си вземе отпуск - диета. Ако изкара 1 седмица на диета ще нахраним цяла Африка, а с втората седмица и Индия !!!

10

ПРЕВОД

преди 7 години

С няколко думи да преведа статията - крайно некъдърна да си изкарва прехраната сама , отива във Фондации понеже знае езика , и така краде от хората .

9

cccc

преди 7 години

Браво, Плам. Ти можеш :)

8

Анонимен

преди 7 години

Дано направи нещо жената, като не си живял доста време в България всичко ти е розово, но трудно се променя манталитета и мисленето.

7

уФ

преди 7 години

Ми като е живяла в Х държави за по 1-2 месеца и колекционира дипломи от не-знам-си-къде-си, трябва ли да хълцаме от възхита, щото това звучи чуждестранско. И аз превалям 30-те, ам не чувствам разни празнини.

6

tgrthhr

преди 7 години

Абе, тия хора как се издържат без да работят? И аз през последните 10 години живях в няколко държави, ама не съм спирала да работя. И двата университета ги изкарах работейки. Вярно, не съм живяла в ничия къща, а плащах наем... ама все пак... Иначе евала на Плам за пламенния ентусиазъм!

5

Анонимен

преди 7 години

Има хора, които ще дадат на останалите само едно - критика, негативизъм, заяждане. Просто в тях няма нищо друго и с това "хранят" и себе си.

4

Vulpes

преди 7 години

Автобуса за Гибралтар дали мина или закъснява пак?

3

Анонимен

преди 7 години

Пък аз сутринта се порязах, докато се бръснех.

2

ss

преди 7 години

Май си пообъркала държавата моме ... тука освен да си играят с телефоните в час ,друго креативно и дръзко недей да очакваш ... в БГ днес расте страшно племе !

1

Анонимен

преди 7 години

да приемем статията като вярна и позитивна. обаче - живяла 8 год. в 8 различни държави. от които : 7 год. в дания,1 год. в холандия......а в другите държави по 2 часа ли ? хайде маааалко помислете,и после пишете. но пък ако в сайта плащат на ред ,не пречите,пишете си.