303

Анонимен

преди 7 години

Тея *** са големи смешници - щяла да спечели с 25%??? това означава че останалите 75% не щат травестит

302

Дяда Косто

преди 7 години

Не искам тая гарга за президент. Точка!

301

тя

преди 7 години

Ако тая ни стане президентка , наистина ще се окаже , че сме *** народ и си заслужаваме управниците!

300

анкета

преди 7 години

гласувай за цачава

299

Анонимен

преди 7 години

От анкетата :Цецка Цачева15%Ген. Румен Радев27%Трайчо Трайков12%Ивайло Калфин4%Красимир Каракачанов10%От проучвания на гербераската медиана - обратното .ЦАЧЕВА МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО АКО БОКО ПОДМЕНИ БЮЛЕТИНИТЕ. ОТНОВО

298

Анонимен

преди 7 години

Щом дори Червена Медиана смята, че ГЕРБ печелят, значи комунчетата са загубили електората си по естествен път толкова много, че ДПС са им опора и пак нямат шанс.Принципно другарите от Медиана даваха неуспорима преднина на Орешак навремето, както и твърдяха, че протестите срещу КОЙ били платени.

297

Анонимен

преди 7 години

До Медиана ли го казва?Социолозите които познаха процента на гроп на предните избори СА НАЙ-ПОРЪЧКОВИТЕ, ЗАЩОТО СА СМЕТНАЛИ И КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА ГЪРБАВАТА ПОБЕДА ЧЕ И ПРЕПРАВИНИТЕ ПРОТОКОЛИ.

296

изборна технология

преди 7 години

Цецка ще спечели само първия тур а Цецко и Доган, с Певски ще спечелят втория.

295

Анонимен

преди 7 години

Това е така защото избирателите на ГЕРБ са праволинейни. Хора с промити мозъци без собствено мнение. Именно това е причината да гласуват под команда

294

Анонимен

преди 7 години

боко никога няма да подде оставка по 'президентската' причина .това е само за балъците дето му вярват

293

Ангел

преди 7 години

Бойко Борисов се отметна от първото си обещание че ако новия Президент не е от ГЕРБ ще подаде оставка и го замени с Новото си обещание че ще подаде оставка ако Цецка не спечели на първи Тур.Защото с неговите Социолози пресметнаха че ще спечелят на Първи Тур но на балотаж Цецка-Радев нямат никакъв шанс защото най-вероятно всички ще се обединят срещу ГЕРБ на балотажа.Така че оставка няма да има и ГЕРБ няма да имат президент!!!

292

Shark

преди 7 години

До питанка Има, за съжаление има. Не са такъв процент колкото твърдят, те реално получават доста по-нисък процент, останалото е манипулации. За които вината си е наша, защото ако никой не гласува за ГЕРБ и получат един мижав процент, няма как да правят мошенгии. Ама *** ходи и пуска геребските бюлетини, какво да правиш, стадо.

291

Анонимен

преди 7 години

Laji na komunjagite gerb

290

Анонимен

преди 7 години

Тоя сериозно ли мисли, че като задължи хората да гласуват чрез заплахи, ще гласуват за майка му?

289

Христо Тамарин

преди 7 години

На първият тур гласувам за Трайчо Трайков - вече решено.Ако Трайков се класира и за вторият тур - пак за него ще гласувам - вече решено.Иначе, за Цецка Цачева ще гласувам - вече решено.Ако нито Трайков, нито Цачева не се класират за балотажът, ще имам седмица да мисля за кого да гласувам.

288

Зозо

преди 7 години

На *** не им се вярва, ама ще загубят и тези избори.

287

дмт

преди 7 години

Мога само да добавя, че е по-добре да се гласува с недействителна бюлетина, отколкото с "не подкрепям никого" , защото тогава гласът е реален, а бюлетината - действителна!

286

Anonimen

преди 7 години

Тази социологическа агенция сигурно е финансирана от ГЕРБ. Това е невъзможно. Не вярвам в тази държава да има чак толкова като брой заблудени хора

285

питанка

преди 7 години

ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ ЗАБЛУДЕНИ ОВЦИ КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ ..............................

284

анонимен

преди 7 години

Отлично!В следващите пет години пак ще имаме кой да излага България.Сами сме си виновни -някои заради пари и служби други от простотия но в крайна сметка това е резултата -излагация.И не се чудете като излизат разни снимки /вижте Афера нищо че ги крият платените журналисти/,просто нивото ни е такова -селяндурско и първенюшко.Това ли е лицето на България -тази жена и наистина ако това е най кадърния и заслужил управленец да ни представлява дължавата,то аз сигурно не съм в ред.