9

Елена

преди 7 години

До АнонименКаква срамота? Ако ми излезете с довода "Те нямат един работен ден..." ще умра от смях :D Момичетата се занимават с това си начинание от 18 години приблизително, печелят десетки медали + медал от ОИ, а точно този бронз им позволява да взимат тази "пенсия", след като прекратят кариерата си ;) Мисля, че е напълно заслужена ;) Не може само да даваш, идва време когато трябва и да вземеш

8

Анонимен

преди 7 години

И психолога на отбора? Как не го е срам да се появи публично тоя доктор ?????Психологът не е никакъв доктор, т.е. той не е лекар.Доктор е психиатъра.Съвсем различни видове и степени на образование са.

7

Анонимен

преди 7 години

Както и да и се отпусне пенсия???Каква пенсия за 20 годишни хора??Срамота

6

veneta

преди 7 години

всички приходи от бенефиса трябва да се дадат на Цвети Стоянова. Както и да и се отпусне пенсия и на нея въпреки че не е участвала на олимпиадата . Тя заслужава да получи . Без нея никой нямаше да отиде на тази олимпиада. Хайде българи ,покажете че сте хора!

5

Дуле

преди 7 години

Момичето най-в ляво на снимката. Влюбен съм.

4

Анонимен

преди 7 години

Само една художествена гимнастика ни остана! Не дай Боже след това поколение да стане като футбола след 1994г!

3

Анонимен

преди 7 години

И психолога на отбора? Как не го е срам да се появи публично тоя доктор и защо още е на поста си?

2

И убави и талАнтливи

преди 7 години

Много са готини. Особено тия тричките от дясно на ляво. Че и медали носят. А някакви дребни душици завиждаха, че щели да им дават пенсии. Ми който си е заслужил и на тия години ще получава пенсия. То ако беше лесно щеше всеки да се цани за гимнастичка, особено държавни глави на малки балкански държави, дето това им е несбъднатата детска мечта.

1

Анонимен

преди 7 години

Моментът, в който 6 крехки момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, са по-издръжливи на интензивни физически натоварвания от 11 коча накуп, водещи се за футболисти