145

анинимен

преди 7 години

никакьв преврат не е имало ердоган да каже кои го накара да свали руския самолетрусия няма да забрави това предателство нито роднините на летците

144

Анонимен

преди 7 години

Новият-стар "Турски поток" ще е доста скъпо съоръжение за един газов хъб в Турция,на границата ѝ с Гърция и България,само 11 млд км.От който ЕС я реши да купува,я не.

143

Велев

преди 7 години

Ако изобщо бъде построен вторият опит за пускане на "Турски поток",то той ще се ползва само от Турция,в крайната му точка-газов хъб в граничен район,в Турция.Тръбите,които Русия ще постави под дъното на Черно море и тези,които Турция ще плати на своя територия до българската и гръцката граница,няма да преминат през територията на ЕС по-нататък,ако проектът не отговаря на европейското законодателство.Съществува възможност,ЕС да купува от този хъб газ,но само ако прецени,че има нужда.

142

До 175

преди 7 години

Диди, изобщо не си е поплакал. Путин отдавна ухажва Ердоган защото прекрасно знае че договорка с него е в пъти по-добри от договорка с нас. Виж му само ухилената физиономия

141

турчин

преди 7 години

Не напразно са казали ,,на гол тумбак чифте пищови",, Царят е гол".

140

остави ги

преди 7 години

Аз не зная някой да е удовлетворен от взаимоотношенията си с Русия.

139

Диди

преди 7 години

Като се е върнал в къщи сигурно си е поплакал.Тези работи ги знаем от ученическата скамейка. Като решим да скъсаме с някой съученик, първо обръщаме демонстративно внимание на някое момче което въсщност не заслужава и след като се приберем в къщи си поплакваме.Че и сега Путин сигурно съжалява за отстъпките, ама не иска да си признае.Все едно тези отстъпки не бяха за нас. Да им е честито на Турците!

138

Анонимен

преди 7 години

Сбирка на диктаторите на нашето съвремие!

137

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !"Поживьом,увидим."Вече видяхме неуспеха на "Южен поток"и на предишния "Турски поток".Едва ли,ЕС ще отстъпи пред Путин,макар и той да се опитва,да изнуди ЕС,като се съюзява с Ердоган в общ проект,заигравайки с картата "бежанци",с която Анкара изнудва Брюксел.

136

хо хо

преди 7 години

До ПешкоВ българия отдавна няма избиратели , избирателите забягнаха далеко от този ***.За пожарникара се гласува под строй , с тояга и предварително попълнена бюлетина.А инак си прав , тези които са си го избрали ,да си му сърбат попарата , аз сум доста далеко и искрено съжалявам всички които са останали да живеят в това робство.

135

Анонимен

преди 7 години

С Приятели като американците на България враг не и трябва. Те така ни прецакват по приятелски че просто няма повече накъде!

134

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 150,151,152,153,Обикновена БГ завист, нали?

133

Груйййчо

преди 7 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩ : Прав си много си прав ,нашите политици си лаят като махленски *** ,хапят се плюят се дърпат кокала насам натам ,а мъдрите държавни ръководители проправят пътища за бизнес и то за сериозен бизнес ,а Боко открива споортни площадки ,споортни заали,прави първи копки ,цунка з.а.д.н.и.ц,и,за последното няма лошо ,явно му харесва ,но вреди на България това г.ъ.з.о.л.из.н.и.чество

132

........тиквоний ням

преди 7 години

До Анонимен 166 "Този участък ще бъде изграден само по европейските правиа,или няма да съществува." ........тиквоний няма да съществуваХАХАХАХАХАХАХАХХАААААА........

131

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

Изобщо не съм чел коментарите Ви, но от това по-горе става ясно само едно ... нашит политици са пълни т.ъ.па.ци. !!!

130

Анонимен

преди 7 години

Путин и Ердоган ще си построят хъб до българската и гръцката граница в Турция.ЕС ще си купува газ от него,само ако прецени,че има нужда и изгода.Путин и Ердоган си мечтаят за "Турски поток",който да минава през територията на ЕС.Морската част щяла да изгради Русия,тази през Турция турската страна,а кой ще гради "Турски поток"през БългарияГърция...на територията на ЕС?Този участък ще бъде изграден само по европейските правиа,или няма да съществува.

129

До Анонимен 151

преди 7 години

9 милиона мюсюлмани и по-малко от 3000 етнически руснаци са приели Исляма в последните петнадесет години.За същият период почти 2 милиона етнически мюсюлмани са станали православни християни. Повече от 400 руски ортодоксални клирици са от традиционно мюсюлмански етнически групи, 20% от татарите са християни и в 70% ...

128

Анонимен

преди 7 години

А за Боце и герберастията - най-дългото от трите !

127

Машала и мечока-2сер

преди 7 години

Мдааа, голям любовен празник, сабраха се най - прогресивните световни лидери, поборници срещу вселенското зло. Не ми е ясно само как руснаците преглътнаха случая със самолета. И, ако стане пак подобна беля в Сирия, а там тепърва има да ври и кипи, какво ще стане с вечната дружба.

126

Анонимен

преди 7 години

Шведска тройка !