27

Анонимен

преди 7 години

кои са тия Форин полиси , че чак и биле престижни , що не кажете че и моето прасе гошо я подкрепя

26

Анонимен

преди 7 години

До 29 .Знаеш ли ,че на брадистилов му викаха секирата,какво ми го хвалиш?

25

Krom

преди 7 години

И когато отвъд Океана на власт дойде припадничавата Хилари с налудничавия поглед, очаквайте глобален военен конфликт. Ще си я докарат на власт, ясно е, че участието на Тръмп е обречено. А тя недолюбва и нас. Да не забравяме, че когато и докладвали, как нашите блюдолизци са спрели Белене, тя отвърнала с "Добре свършена работа". Е, тази ще определя идните шест години история. Нашите колониални клоуни разбира се, ще следват заповедите и. Да се обзаложим ли за посоката ни?

24

Анонимен

преди 7 години

Кога ще са изборите за президент на САЩ?

23

socialen

преди 7 години

Досега нямаше разлика, кой ще е президент - всички спонсорираха Форин Полиси, защото те пропагандират агресивната външна политика на САЩ. Страх ги е от Тръмп, че ще им спре парите и ще трябва да работят.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен(29)Пич(или пичka, от който и да е пол), Джон Атанасов е толкова българин, колкото и Дилма Русев. Демек не е.

21

Анонимен

преди 7 години

На Хитлери симпатизират международно организираните финансови и икономически престъпници- в това число и всичката политическа пап-лач,управлявала БГ след 1989г!За това е и този смут и стремеж -за президент да бъде избран медицинско удостоверения за най-тъпия и *** от тях!Държавата на Аспарух и Калоян,на Симеон Велики,Кирил и Методий,на Ботев,Левски,Вазов,на Джон Атанасов, Брадистилов,Сендов и Балевски да се управлява от мутри ,престъпници и обикновени ***,от Цецки и Калинки-БАСТА!

20

Анонимен

преди 7 години

Приличаше на дебат между финансов социопат и политически такъв.

19

Анонимен

преди 7 години

Аман от ***. Все ни напомнят за държавата със затихващи функции.

18

Анонимен

преди 7 години

На мен не ми харесват и двамата. Маже би ще станем свидетели на възход на трета партия. Все пак Килърито е по-обиграна.

17

Анонимен

преди 7 години

Златните резерви на Щатитеса най-големите - към 8500 тона.Ако влязат във война с Русиянямат никакви шансове да яспечелят, но голяма е вероятността златото им да изчезне. За тяхно нещастие товакоето казва Жириновски е вярно.А именно - ние можем да накараме цял континент да заспи вечен сън.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Хилари не може да води социална политика! Когато беше в кабинета на Клинтън се оака жестоко, предизвика десетки скандали и накрая образуваха разследване за некомпетентност от което Бил я измъкна обаче за сметка на сенатското доверие. А той пък прелъсти Моника и лъга като невменяем. Емейлите за които пак се води разследване (33000 на брой) се отнасят за нейната кореспонденция със Саентоложците и се говори (в дълбокия интернет) че ако тя спечели ще ги разпространят на яве.

15

Анонимен

преди 7 години

От всичките 31 по-сериозни кандидати на тези избори имат пет различни социалистически партии, една Партия на храненето, една Партия легална марихуана сега и един Джо Екзотичния, който прилича на Азис, но с много гадна прическа. Също като у нас.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХилъри ще води силна социална политика, а това е залог за ощастливяване на нацията и гаранция за прогрес. Права е за голяма част от викачите за Тръмп. Опасна е настървената алчност - основното, на което е заложил Рижия.

13

manol

преди 7 години

И ко прайм ся?

12

Анонимен

преди 7 години

a?

11

Анонимен

преди 7 години

Ще поживеем - ще видим кой ще спечели! Майнстрим медиите са в подкрепа на Хилари но не забравяйте че така беше и около референдума Брексит! А накрая какво стана! Хилари и Бил са си задкулисни членове на Саентологията и това се знае доста добре от повечето американци. А в момента Саентологията прави всичко възможно да се закрепи след многобройните разкрития в медиите и е ужасена от факта че Тръмп би поръчал сериозно разследване около данъчните им претенции. Машината на Дейвид Мискавич е в оборот

10

Панко

преди 7 години

До Анонимен 7Някак си е перверзно да обвиниш краварника в комунизъм.... п.п. Вечна слава на др. Йосиф Висарионович...

9

Панко

преди 7 години

Килъри = война!!! Война в Европа!!!Мучащите разбират, че без война в Европа обора през локвата е обречен на гражданска война.... от бедност!!! Там кондома е пред спукване и без спасението от разграбването на Европа и евентуално Русия т.н. елит може и да бъде унищожен. Неолибералната *** е готова да рискува и унищожението на човечеството, за да се спаси... мисля, че няма да успее.

8

Анонимен

преди 7 години

"САЩ има само двама кандидата за президент"Повече от 50 са, на по-малки партии и независими, включително лица като Пищова. Третият след Тръмп и Клинтън се казва Гари Джонсън ще събере почти 20 процента в някои щати, но въпреки това не се споменава никога в тукашните медии и много рядко в техните. Дезинформацията е чисто медийна.