5

... и по 100 пъти

преди 7 години

да му обясняват едно и също, докато най-сетне то благоволи да се заслуша в казаното, и така да бъдат ощетени останалите деца, на които през същото това време би могло да се преподава по нормален начин.Затова такова дете се нуждае и от СПЕЦИАЛНО ДОМАШНО ВЪЗПИТАНИЕ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ. Ако си се оженил за подбуяла к/чка, само защото те привлича, ако си се омъжила за буйстващ орангутан заради облаги, не забравяй, че може да ти се роди тяхно копие. Поеми отговорност!

4

Пропуснали са нещо

преди 7 години

Това дете подлудява всички около себе си, включително и своите връстници. То е причината детските игри често пъти да се разстройват, да има незаслужено обидени дечица - особено по-чувствителните момиченца, а също е и една от основните причини останалите деца да не могат да внимават в час.Да, към него трябва да се подходи с внимание отстрана на педагозите, но не и да му създават самочувствието, че е център на света и основна грижа на всички е да се съобразяват с капризите му, да му отстъпват и

3

Божко

преди 7 години

Това описание напълно отговаря на поведението на Волен Сидеров

2

Анонимен

преди 7 години

Интересно е, че българските деца са в голямата си част лишени от възпитание и внимание,агресивни и груби са,защото идеята на родителите им за такова е крещенето и побоищата предимно по улиците.В която и държава да отидете ще разпознаете българката майка по цигарката в ръчичка крещяща на 500 метра от детето си.

1

Анонимен

преди 7 години

каквото е поведението на родителите,такова е и на децата. което виждат - това правят. ако ще се ходи на психолог,да отидат първо родителите.