17

Ястреб Османлията

преди 7 години

Тези избори за американците ще са като да правят избор между двете топки на тaшaцитe си коя да я смажат с чук!

16

Зaпомнете едно

преди 7 години

Aко Килъри стaне президент,ТСВ ни е в кърпa вързaнa !

15

Анонимен

преди 7 години

Тръмп привлича жените. Всички богати мъже са като магнит за жените. Това е стара и добре известна истина. Няколко феминистки организации в САЩ изблеяха срещу него, но съм сигурен, че най - висшите им членки първи ще завъртят опашки пред милярдер. Пък бил той и Тръмп. Феминистките са гадна ***, опитващи се да оправдаят агресивността си и некоректността си с неща, на които никой от нас не е бил свидетел. Повечето от тях са изнервени комплексирани същества с минимален капацитет.

14

Ala_Bala

преди 7 години

Мъж, който 2 пъти е женен за славянка и има деца от тях, няма да се отнася лошо с Източна Европа и Русия. Републиканците са по принцип са по достойни и принципни хора. Демократите са по-лъжливи и не може да им се има доверие. Тръмп е за предпочитане пред Клинтън, както за Америка така и за останалия свят. Клинтън е невротична, носи дълбоко в себе си позора от изневярата на съпруга си.

13

Анонимен

преди 7 години

Повече притеснения има Хилари! Тръмп няма какво да губи! Хилари губи и в двата случая. Ако спечели ще излязат на яве всичките 33 000 изтрити имейли които няма да са и от полза. Ако трябва да сме честни Тръмп ще плати колкото трябва за да бъдат публикувани!

12

Анонимен

преди 7 години

То пък Хилари има едно интелектуално ниво, колкото на Татяна Дончева. Размахва все военната мощ на САЩ, като че ли тя я е създала. И освен да обвинява в сексизъм друго нищо съществено не е казала, а това дето го е напправила като секретар не е много за хвалене. Мъж би направил много повече от нея в положителна насока. Тръмп е милиардер. Такъв без вродена интелигентност не се става. Сигурно ги може 2 и 200, но може би зависи и от нагласата на обкръжението.

11

Анонимен

преди 7 години

Тръмп, за разлика от Клинтън, не търси проблемите на САЩ в други страни; беше единственият, който ясно обяви, че радикалният ислям е проблем не само на Запада, а и на арабските държави; не хвърля книги по охранителите си, когато е в климакс и досега не съм го чул да псува Европа. Да, вероятно ще стъжни живота на нелегалните емигранти в САЩ, но от времето на Труман не е имало друг, който да нарича останалите държави 'партньори' и да се държи така с тях. Лелката е кофти избор за Европа.

10

Анонимен

преди 7 години

На Тръмп му гледах няколко интервюта вече, определено не е на интелектуалното ниво на Клинтън, но за сметка на това е доста по-земен и уравновесен човек. По отношение на Близкия Изток каза няколко много важни неща: 1. Оставихме да убиват християни и не направихме нищо; 2. Няма да влизаме в чужди страни, без хората да са го поискали. 3. Ще напомним на Сауд. Арабия, че като съюзник, трябва да спрат изворите на ДАЕШ там; 4. Повече няма да сменяме диктатори, ако идва нещо по-лошо.

9

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде жените са се накокошинили и се правят на важни. А ако клинтъновца спечели, феминистките се канят да въведат закон за мъжка семекастрация, само заради сексиски изказвания на мъжете, подобни като на Тръмп! А, ако жена обвини мъж в изнасилване, без значение дали го е извършил, край с него. Ще бъде бичуван гол публично от фиктивно изнасилената, и после кастриран без упойка!

8

Американ

преди 7 години

Тука всички медии и пeдaлo-амазонски организации са гракнали срещу него. Ама май неговите избиратели не са си променили на йота избора. Както и тези на бабишкерата, независимо от золумите и. Преди ми беше неприятен, а сега почнах да го харсвам. Основният му недъг е, че е рейгънист.

7

Анонимен

преди 7 години

Няма да могат. Вече САЩ не са 1. Даже и 2 не са. Но винаги ще опитит. Само че този път може и те да гризнат дръвцето.

6

Анонимен

преди 7 години

А Клинтънови смятаха, че оралният секс не е изневяра. Такава им била религията.Нас не ти занимават тия простотии, а дари новият американски Президент ще разпали войни на Балканите

5

Анонимен

преди 7 години

Cnn пак ли манипулира резултата като след първия дебат? Ще припомня че cnn интервюира два пъти повече про-демократи от колкото про-републиканци и излезе с "новината" че Хилари е спечелила. Все едно да влезеш във фен-клуб на Левски и да ги питаш кой е по-добър Левски или ЦСКА

4

Анонимен

преди 7 години

И какво толкова е станало, и то преди доста години. Че в мъжка компания какво да си говорят освен за пу*ки? Да не би да са ***? Тази дърта умирисница драпа със зъби и нокти, но не знае с кого си има работа. Как, и защо мъжете допуснаха жените да гласуват бе? Сега нямаше да ги има тези женски простотии. Били обидени жените? Море да ги налазят и тях мюсюлманите не само жените, ами и мъжете им ще "обидят", *** скапани, все женски електорат!

3

Анонимен

преди 7 години

И всичко това се случва в страната която произвежда най-много порнографски филми в света и чиято сексиндустрия има оборот по-голям от икономиката на България.

2

!!!!;!

преди 7 години

I taka ne razbra 4e delta e da ostane bez semeistvo i pari kampaniqta za president, a BGR kandidatite da bi da smetnat, 4e na tqh shte se razmine kakto i na pe4elivshite. I vse Pak uspeh ot men no slujbite ne proshtavat.

1

prokurora

преди 7 години

Тръмп размаза рептилката по всички компоненти, а въпросното социологическо проучване е проведено сред привърженици на демократите, така че ми е ясна обективността му. Тръмп обвини за ада в Близкия Изток Килърито, тя пък от няма и на къде захапа Путин