108

Анонимен

преди 7 години

Ne bg a balgarskite tapi politizi milionerite mutri koito bg narod o6te varva na lajite im biv6i komunisti partiizi segaschni gerberi sram

107

Анонимен

преди 7 години

Турция и Русия подписват а ние празнуваме 3-ти март , абе ние луди ли сме какви сме

106

БИЛЯНА

преди 7 години

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПИШЕТЕ ТОЛКОВА ПРОСТОТИИ ПО ФОРУМИТЕ. СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА ВСЯКА УСТА ОЩЕ ПО МАЛКО ЗА ТУК ПЛЮЕЩИТЕ. В МОМЕНТА ПРИОРИТЕТИТЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ДА ИМА СИЛНА ИКОНОМИКА И ПУТИН СЕ БОРИ С ВСИЧКИ СИЛИ ЗА РУСИЯ. ВМЕСТО ДА БЪЛВАТЕ ГАДОРИИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАШАТА БЪЛГАРИЯ. НА КАКЪВ ХАЛ Е ОТ НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ И КАК СМЕ ОТПИСАНИ ОТ ВСИЧКИ. МЛАДИТЕ ЗАМИНАХА , НЯМА РАБОТА , НЯМА ИКОНОМИКА , НЯМА ПАРИ - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО !

105

нормално

преди 7 години

За Турция руски поток , а за Бе-ГЕТОТО , СИРИЙСКИ ПОТОК.Нали сме в НАТО /САЩ/ , и в ЕС /САЩ/.

104

путинофил

преди 7 години

Аз лично не очаквам нищо добро за България, което много ме радва!

103

тъй ще бъде

преди 7 години

Аз лично очаквам нарастване на емиграционния поток на жени във фертилна възраст от Русия към Турция.

102

Анонимен

преди 7 години

Всяко зло за добро. Натискът над България ще намалее. Те ще се сдърпат пак и "нерушимата" дружба ще изглежда по друг, по-отдалечен начин. Най-после България ще излезе от фокуса на Империята на Злото и ще започне да гради бъдещето си без злостни и подмолни трикове.

101

путларах акбар

преди 7 години

Голям курбан, надбягвания и мазни борби съпътстваха организирания сюнет на руската делегация и ПутинДень Ашура (или Шахсей-вахсей) - мусульманский религиозный праздник, проходящий в десятый день священного месяца мухаррам, один из самых знаменательных дней мусульманского календаря.Само название "Ашура" происходит от арабского слова ашара, что означает "десять". В 2016 году по грегорианскому календарю он приходится на 11 октября.

100

хахахааааа.....

преди 7 години

До Анонимен 151 "И Русия и Турция не ги чака добро бъдеще с Путин и Ердоган."България е много чака добро бъдеще с Плевеналиев и Тиквоний!

99

SASHO POLYAKA

преди 7 години

BRAWO WASHITE NOWI syjuznici pak wi izigraha,towa e kato se priatelish sys lyzliwi KRAWARI!!!

98

русия китайско менте

преди 7 години

Парламентарната група на националистическата партия ЛДПР на Владимир Жириновски внася днес в Държавната дума и в правителството обръщение да се спре отдаването на земя под аренда в Забайкалието на китайци, съобщи ТАСС. Ще бъде помолен лично премиерът Дмитрий Медведев да отмени споразумението за аренда на 115 000 хектара, сключено от властите в Забайкалието.Заместник-председателят на Държавната дума от ЛДПР Игор Лебедев заяви пред ТАСС: Едно от условията на договора е китайската компания да наеме на работа само китайци и във връзка с това трябва да се облекчи визовият и граничният контрол за

97

8.10.2016г

преди 7 години

Нищо не пише че "Още санкции за Русия, ЕС спира Северен поток 2"..ха..ха

96

Ха- ха- ха

преди 7 години

Потока е зестрата на булката Владимира!

95

Анонимен

преди 7 години

До Ай стига бе, 127Умникоооо, ти чел ли си условията на контракта, ако изобщо е имало такъв? Щом сравняваш договора за проект от такъв мащаб с покупката на един хляб, по-добре е да спреш да заблуждаваш хората и да не се изказваш по важни въпроси касаещи бъдещето на България. Осен това, фактът, че си служиш с цинизми вместо аргументи, показва че не можеш да кажеш нещо по-умно.

94

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 153Това си е тяхна работа. Нито ти, нито бааа Меркал или Обонго, са хората които ще решават кое е добро и кое нее за РФ или Турция.Какво са докарали не знам, но и двете са по-добре от демократичното и свобоно БГ.

93

Анонимен

преди 7 години

До 681.....понякога и безпринципно....Диктаторите са безпринципни. И ще видиш до какво ще докарат страните си. И Русия и Турция не ги чака добро бъдеще с Путин и Ердоган.

92

Анонимен

преди 7 години

Путин се подигра с нас.Съюзи се с нашите врагове.Значи и той ни е враг.Да късаме дипломацията.

91

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАмериканофили няма. Има българи и русофили национални предатели.

90

Анонимен

преди 7 години

До соросоиден тролВерно русофилите си говорите сами. Не забудим! Не простим! А ква стана тя? Жужето верно ви такова родителката.

89

Ха- ха- ха

преди 7 години

До 681....Евала на Ердоган....Преди отново да се прегърнат с Вофка Ердоган беше ислямифашист и американски слуга. Сега изведнъж стана държавник! Като пумпал се въртите това русофилите. Разниглефи ще станете!