88

#кой

преди 7 години

и сега кво стана #кой вика дръжте крадеца?Марешки откога дудне, че има картел. да е жив и здрав човека, че отмъщението следва. Ако не ги плясне лекинко на изборите, де. тогава ще стане ужасТ за Боко Цоко и компания

87

Немцов

преди 7 години

Доказано.. Марешки сцепи картела, Много усилия им трябваше за да скрият оговорените цени на горивата, но ето че всичко дойде на яве

86

Анонимен

преди 7 години

докато не изтрепете дапутатите с камъми - така ще бъдв!

85

Бухалков

преди 7 години

И какви ще са последиците? Да позная ли от първия път? НИКАКВИ .Корумпираната Темида е кьорава и ще ги оправдае !

84

rofl

преди 7 години

Споко това е до изборите, като се убедят че Марешки няма и илюзорен шанс за балотаж, пак ще стане бензина 2.50. А сега вашия добър приятел Володя както намалява и добива на петрол, утре може да цъфне и на 3 лв. бензина...

83

Ааа

преди 7 години

Има начин. Просто не зареждате от тези вериги. Аз съм си харесал Круиз и си купувам от там ( щото Марешки още не е дошъл в Пловдив)

82

Анонимен

преди 7 години

Кухи менчета! ГЕРБ ви е виновен , а нали именно при ГЕРБ се доказва, че има картел?! Що никой не се осмели да го направи ,ни при Доган-Станишев, ни при КоЙ?

81

Godo

преди 7 години

Той Марешки това го говори от мноооооооооого време. Най - малко 50 ст. на литър е печалбата на изедниците на гърба на нещастните хорица, а държавата си заравяше главата в пясъка и се правеше, че няма нищо. Идат избори обаче и трябва да се правим на големи. Сигурен съм, че до санкции няма да се стигне, защото това ще е след балотажа.

80

Емилия

преди 7 години

Ето! Марешки излезе прав... Откога говореше за картел на горивата. Странно е, че сега по време на кампания се "разкри" този картел. Бойко явно трупа дивиденти.

79

Варна

преди 7 години

Джафкайте,***! Аз си зареждам на Марешки и ме боли ... за вас!

78

Joko

преди 7 години

И сега КО ? Целият театър е поръчков.. Всички са навързани като свински черва... Цените пак ще станат същите !

77

Даниел

преди 7 години

Някои от коментиращите не знаят какво искат - последно за или против картела сте ?До вчера - има картел, сега защо КЗК си върши работата.

76

Анонимен

преди 7 години

А добро утро, добър ден! След това лека нощ и от утре....... пак така. Или както се пееше в една песен "И след мъглата, пак мъгла".

75

Анонимен

преди 7 години

Как така разрешиха на Марешки да праи бензиностанция в София ? Щото беше ясно ,че ще има такова решение на КЗК. Сега всички ще свалят цените, Марешки нема да може да продава яко с по 30 ст под цената ,щото всички ще са на тия цени. И най-доволен остава Кой ? А ? Валентин Златев ! Със своята фирма G.P. почна да печели обществени поръчки за метро, за пътища, строи и молче в Младост..... Неговото не се губи. От продажби на гориво по-малко ,ама от другото - баш как си требе. ББ също доволен.

74

Анонимен

преди 7 години

Ами като народа си трае и не се съпротивлява кой вие крив? Тук в бялата държава в която живея от 15 години народа като види че нещо му бърка в джоба веднага се надига и нещата си идват на мястото. А вие какво правите? Хем виждате че ви правят на *** и невиждам никаква съпротива. Взимам 2.500 евро заплата а зареждам на 80 евроцента гориво. А вие взимате по 300 евро заплати и зареждате на 95 евроцента. Значи сте по богати от мен! Продължавайте в същият дух и ще изчезнете до 20 години.

73

Анонимен

преди 7 години

За да не пострада дружбата на Баце с ВалЮ Златев ,Баце му даде да строи метрото. Златев почна яко да печели обществени поръчки като компенсация от забулите заради бензиностанцията на Марешки в Люлин. Марешки доволен, ние доволни, Баце доволен, ВалЮ златев - най-доволен. Почна и от строителство на метро да разбира....

72

Наблюдател

преди 7 години

Като се има предвид какви смешни санкции са предвидени в закона все тая че са открили картел! Имитация на контрол!

71

Един от селото

преди 7 години

До Служител ОМВИскам като зареждам на вашата бензиностанция да ми давате и нещо друго,отдолу за душата.Тогава ще ви призная.И всичкото ще е до края.

70

аеио

преди 7 години

Еми вкарайте ги в затвора

69

Бо

преди 7 години

Е нали преди няколко месеца КЗК казаха, че било нормално най-скъпото гориво да е в София, защото имало голямо търсене?!? Сега пък картел - що така?!?! Ах да ... идат избори ... нещо за *** почнаха да ни вземат ....