14

Атанас Димитров

преди 7 години

Стефан данаилов ми е чичо, и няма никакъв рак. Ще нацепя всички, които си измислят, че имал рак, с брадва. Не се правете, че не знаете за мен. В Библията ме има с име Сатана. Между другото съм собственик и на България, имайте го предвид, когато приказвате за политика.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Българинът по принцип си плаче и оплаква. За съжаление Стефчо не е от типа мъже на 15 та чак до 100. Когато си храненик на съдбата и те лансират лелките "Дами канят" няма как да не си мъж. Ако обаче беше истински мъж нямаше да остави българския народ на произвола на съдбата след като е и в политиката. Ако беше се опълчил публично срещу царящата простотия, корупция, измама и безхаберие щеше да е мъж. Но той предпочете да си е пантовко. Заблуждавайте се още около "мъжеството" !!!!!

12

ДО 10

преди 7 години

До АнонименИ ти какво? Мислиш си, че със Стефан Данаилов президен, нещата в България щяха да се оправят???Вярвайте си.Както писах по-долу. Да, актьор, с дълги години роли в киното- един от най-популярните в България.Но, не трябва да се забравя и как ги получаваше- както Коста Цонев, също и Светлин РУсев с картините му...

11

Анонимен

преди 7 години

БКП!!

10

Анонимен

преди 7 години

Човек ,който на млади години не е бил бунтар и комунист,е човек без сърце,но в зряла възраст ,който е останал такъв,е човек без разум!

9

Анонимен

преди 7 години

Този е велик пич! Ако не беше злощастното стечение на обстоятелствата да му се "падне" Калфин за кандидат-президент, сега нещата в БГ щяха да са други...

8

Анонимен

преди 7 години

Ne se prebojadisa kakto i dan4eto hristova ne kato lili ivanova. I dr peva4ki i artisti da e jiv i sdrav zazeva se e prebojadisala kakto i dr ot gerb

7

Анонимен

преди 7 години

Ламбо велик си.Сетри и лекари са възхитени от теб в НХБ.Всички ти се прекланят.

6

Анонимен

преди 7 години

az ne sym vidql vesel 4ovek na antidepresanti ama ok

5

Ще отмъстя за теб

преди 7 години

Стефчо, не се притеснявай, ако набарам мед. сестри - аз ще ги дупча, те ще плачат!

4

Анонимен

преди 7 години

Велик актьор и велик човек с голямо сърце.Да си жив и здрав Ламбо.

3

Анонимен

преди 7 години

Един достоен човек. Уважаван дори от опонентите си, Не споделям политически му пристрастия, но го уважавам заради почтеността му. Нищо срамно няма в убежденията си. Срамно е да си ренегат и да обикаляш партиите като "майката на нацията".

2

Анонимен

преди 7 години

Ламбо е велик актьор и голям Човек! A ти кой си? И на какво разчиташ? На бездарието си и хамелеонщината към тези, които са на власт?

1

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав.Но, си остава един комунист...актьор, през цялата си кариера, разчитал на връзките си с БКП. А сега и с БСП.