В доста планински селца я има тази услуга. То и по Тошово време пак я имаше кухнята - просто са подновили забравеното старо. И се готви съвсем друг начин като от този в ресторант. В техникумите по обществено хранене се учи като предмет. Колко грамаж от кой продукт се ползва и така се изчислява за колко души се готви. На чисто армейски принцип. Това не са измишльотините на Звездев и ония другите лигльовци. Миди Сен Жак -пффф. Бабата е на легло - баш за миди и омари си мисли. Браво!
То кетаринга е това да готвиш и разнасяш топла храна срещу минимална печалба .Иначе си има ресторанти или столови -места където ти трябва да отидеш за да се нахраниш !По селата има много трудно подвижни хора и това им спасява живота до някъде .
Що за продукти се влагат в 1,2 и 3 ядене, за да се получи тая цена при ТИЯ цени на продуктите...
Никой не трябва да стои гладен в България!!! Ако искаме България да е отново велика това е начина! Браво на общината! Дано го направят в цялата страна!!!
Браво то иначе много трудно се готви супа или ядене за един или двама души.А и на старците някога не им се става от немощ от постелята.Още веднъж браво!!!
Нова мода на село: Кетъринг за... 2,30 лв.