20

Dinosaurus

преди 7 години

До ivoАллах е велик на небето и Мохамед е неговият прпрок на земята. Доган остави Местан като се оттегли от върха, пък аз взех, че ги обърках, заслепен от общото им сияние! Посипвам си главата с пепел, но не си променям мнението: Каква новина! Евалла! Цели 1000 лева! Целокупно да целуваме ръката Местанова!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Даваш ли даваш Местан ага бели пари за черна измама .

18

Я па Я

преди 7 години

До МомоГолям си илитерат. Тази базилика е съществувала до средата на 19 век. Вярно не е функционирала но заедно с по голямата част от Плиска и Преслав е била запазена. Турцкия султан разрешава на австрииците ра съборят всичко и да го натрошат за строежа на ж-п линията Русе - Варна. Останалото е разграбено с разрешение на правителството на А. Македонски за строеж на жилища за бежанците от Добруджа.

17

Я кажете....

преди 7 години

Кой ви накара да напишете тази статия. Няма да ни го издигнете в очите този предател. Обикновено дарителите запазват анонимност,а този дал 1000 лв и бие тъпана. Сякаш е дал 200 хил. лв. Манипулиращи медии.

16

Я, па Я

преди 7 години

Шпионин е няма спор. Но това е физически недоказуема. ДАНС никога няма да даде уликите на съда и следствието. Защото ще компрометират по голяма игра. После, Турция е партньор в НАТО и чичо Сам не иска скандали между съюзниците точно сега. Избори, положението в Турция, бежанци, Войната в Сирия и т.н. И кой е Местан, че да си пие кафето с Ердоган. Някой разпита ли го за какво са си говорили, кой го изпрати и защо и т.н. не бил шпионин, аиде бе?

15

Анонимен

преди 7 години

Това трябваше да има етикет "Платена публикация"

14

До 12

преди 7 години

Я, сега погледнах в портфейла си. Имам 560 български пари, 50 европейски и 10 американски. Сега като са в моя портфейл мои ли са или не са?

13

ivo

преди 7 години

До DinosaurusГоворим за Местан ,не за Догам,не че не се излага и той с 1000лв

12

до НИМ

преди 7 години

А чии са тези дарителски пари с които Местан ''прави помен с чужда пита'' ?Не са ли наши , български ?АМАН ОТ НАГЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗБОЙНИЧЕСКИ БАНДИ !?!?

11

Dinosaurus

преди 7 години

Къса ми се сърцето! Каква новина само! И какъв щедър дар: взимаш 2 милиона (като хидроинженер-консултант) за яз. Цанкое камък, даряваш 1000 лв за Голямата базилика и 1 999 000 за джамии, училища за Коран, бурки за ***мките и т.н. и приемаш овации!Браво, dnes.bg! Евалла, Местан!

10

До Момо

преди 7 години

Правиш ли разлика между строим и възстановяваме. Базиликата е съществувала реално, а в Скопие стоят неща, които никога не ги е имало.

9

Анонимен

преди 7 години

Добра новина . Имаме нужда от добри новини ! Руската хибридна информационна воина към България се мъчи да всява чрез пресата и някои саитове чувство на тревожност и непълноценност на живота в България !!!

8

До Момо

преди 7 години

Строим базилика от средновековието, а до нея ще построят римски храм от 2-ри век.Станахме и ние като македонците...------Хахаха

7

Анонимен

преди 7 години

Политиката настрана. 1000 лева са си 1000 лева за достойно дело. Браво на господина.

6

1

преди 7 години

bravo

5

Българина

преди 7 години

Провокация. Нищо повече. Не заспивай българино!

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Доносник дал пари на друг доносник,поддържат се един друг.

3

Цветанка

преди 7 години

Аз пък бих хвърлила 5 гранати в/у него.

2

Либерал

преди 7 години

Ако се беше кандидатирал Лютфито за президент щях да хвърля за него една бюлетина.

1

Момо

преди 7 години

Строим базилика от средновековието, а до нея ще построят римски храм от 2-ри век.Станахме и ние като македонците...