12

Мари

преди 7 години

Тъжно.Много тъжно.Познавам много мед.сестри зад граница и са доста добре платени и доволни.Има болници ,в които умишлено директора назначава пенсионери лекари и сестри.

11

Светла

преди 7 години

Ами пада им се. Тази година като поисках от същото това съслоеие д асе регистрирам и приравня магистратурата си от Австралия за да поработя един месец в болницата в Харманли дори без заплащане, само за опита ( след 25 год прекъсване в България и работа в здравеопазването в чужбина) ми отказаха регистрация, защото магистратурата не била от ЕС и не се знаело на какво ниво е образованието в Австралия. А имаха крещяща нужда от хора говорещи английски в този град заради бежанския лагер.

10

Цецо

преди 7 години

До nkavrakov 1Не, за съжаление, това е началото на края! Началото на тази тенденция е отпреди поне десетина години, но никое правителство, червено, синьо, бежово или каквото и да е там, не си е помръднало и пръста, за да я промени! И защо не са го правили? Защото хич не им е пукало, като се награбят, ще се лекуват в чужбина, а тук - хората да ***!!! Убийци!!!

9

Алекс

преди 7 години

Ако погледнем нещата в перспектива това е добра новина. :) След още 10 години когато съвсем изчезнат ще е наистина лошо. :)

8

Мимоза

преди 7 години

Добро утро за тези "велики" констатации! Този проблем се вижда от години, но на никой не му дреме...Важното е да се усвояват едни европейски фондове и едни пари от здравната каса! Съвсем скоро ще се лекуваме само от баяне от врачки и хвърляне на боб!

7

Анонимен

преди 7 години

Спокойно! Както са я подкарали другарите скоро следната възраст на сестрите ще е 70 години, на учителите също. И като се разболеете ще ходите на врачка, а децата ви ще ги учи Азис.

6

бг

преди 7 години

И здравните инспектори в РЗИ са с по 450лв. но никой не знае че съществуват а тези хора осъществяват контрол....какъв контрол с тези пари ...

5

Анонимен

преди 7 години

Приоритетите на всяко правителство са МВР и Учителските заплати.Никога Здравеопазването.Сега ще жънем плодът на некадърното ни управление.

4

Анонимен

преди 7 години

Ами когато едно нещо е дефицитно му се кача цената. С приказки не се получанва

3

Сакадабара

преди 7 години

Разпространява се мит , че като избягат БГ докторите и БГ сестрите, щели да дойдат афгански, сирийски, индийски доктори. Не се притеснявайте. Няма да дойдат - те не са толкова прости !

2

Анонимен

преди 7 години

Увеличение на заплати в държавните болници , а в другите "търговски дружества"-не.Там управителите крадат и не увеличават заплати,не им пука ще има ли кои да работи.

1

nkavrakov

преди 7 години

........Това е само началото..