41

Знаещ

преди 7 години

Лелята не е от Пазрджик, там беше по разпределение в ДАП "Межд.превози" след завършване на Икономическия.След това по иния на СДС Стоян Ганев я изтегли във Външно, докато беше министър(той нали беше ваклото агънце на Пазарджик...)Иначе е от Кърджали, дъщеря е на тогавашния директор на БЕНТОНИТ Никола Добрев.В момента по-скоро е смущаващо, че тя не знае и дума на френски, а в Люксембург официален език е френският....

40

Анонимен

преди 7 години

Много е смешна горката...

39

Jartierki

преди 7 години

Ami i Borisov i Diankov kato presen premier i vicepremier obikaliaha predstavitelno detskite gradini, bolnici i jepegari s kitaiski t-shirti...:-)

38

До Пз /№4/

преди 7 години

Повечето тук не сме от Пазарджик.Ще ни кажеш ли коя е Мими Пеперудката? Изглежда е известна личност в Пазарджик, с какво е прочута? А за таткото знаеш ли нещо, генът е важен.Или просто пускаш лакърдии, да си правиш майтап с нас?

37

?

преди 7 години

"Знае", но на какво ниво? По 10-15 фрази на всеки един от тези езици ли?И каква изобщо е образователната й подготовка, какъв опит има преди да отиде в МВнР?

36

АЗ

преди 7 години

Модата е добре да е съобразена с личността,която я е надянала.В случая г-жата изглежда с подпухнало лице, физика и гледа неадекватно на доста снимки.Ако не е болест - не дай си боже, изглежда, като човек, който обича да се черпи.

35

Анонимен

преди 7 години

Махатма Ганди - пхървият министър-председател на Индия!

34

Бай Ганьо

преди 7 години

Модна, да! Но лоша мода.Изглежда като лошо скроена кукла.

33

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ НАЦИОНАЛНИЯТ ГЕРОЙ НА ИНДИЯ СЕ ЯВИ ПРЕД АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА В БЪКИНГАМ САМО С ЕДИН БЯЛ ЧАРШАФ И ПО ЧЕХЛИ.НО ТОЙ БЕШЕ ВЕЛИК ЧОВЕК И ПАТРИОТ.При нас Боко се явява при 45 градуса горещина в чер костюм пред шейховете в чаршаф и джапанки. Какво да се прави, никак не се съобрази с протокола Боко.

32

Анонимен

преди 7 години

ДАЛИ ПО ТОЗИ ПРОТОКОЛ ЩЕ СЕ ОБЛИЧА И ЦЕЦКА, АКО СЛУЧАЙНО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ?

31

щом трябва

преди 7 години

Национална носия не може да се облече,защото срещата е в реалността.Не са си определили среща в миналото пък и не могат да говорят старите си езици.Важна е темата на разговор и поддържане на добрия тон на отношения

30

Анонимен

преди 7 години

Типичен герберско-комунистически кадър.

29

Шоп

преди 7 години

Сигуренсъм, че руски и сръбски НЕ знае.Може би разбира и може да си поска хляб, но не повече.

28

ВВВ

преди 7 години

До Хенде ХохВ много държави протоколът позволява, при връчването на акредитивните писма, да се облече национална (народна) носия. Мисля, че ако беше го направила, по-щеше да й отива!

27

CD

преди 7 години

Кариерата й е наистина "забележителна"! От диспечер на автогарата в Пазарджик, Стоян Ганев я докарва в МВнР и я прави незабавно началник. От тогава до сега е все някакъв "началник". Защо не се пише кога е издържала изпити (конкурс) за приемане в МВнР ? Защо не е била последователно аташе, трети секретар, втори секретар, първи секретар? Кога и къде е държала изпити за споменатите езици? накрая - защо това недоразумение се крепи и толерира вече над 20 години в МВнР от всички правителства?

26

Анонимен

преди 7 години

Дали с тази "спорна" визия,госпожата прави впечатление на сериозен професионалист или е причина да гледат на представителите на България,като на участници във фрийк шоу.

25

Таню

преди 7 години

До КокоЗнаеш, предполагам, къде е външно, ходи питай там, кой/кои китолюбец/ци седят зад това недоразумение :)

24

nina

преди 7 години

До Анонимен #12Да,аз например съм учила руски в училище,завършила съм английска гимазия,след това арабистика в СУ,живея в Дания и изкарах и датски за чужденци.Братовчедка ми,която е в Швеция,освен шведски,владee писменно и говоримо немски,гръцки и английски. ;)

23

Анонимен

преди 7 години

ужасно, *** и грозна, но вярна на ДС и партията

22

Анонимен

преди 7 години

Както и да се облече, госпожата не е прилекателна и не става за онази работа.