16

Емм

преди 7 години

До Трако - елинВ Самоков ние правим простестите цивилизовано - не се бутаме, бием и чупим като обезумели ***, г-н Трако- елин. Какво точно не ви харесва в скучая не разбрах? И естествено изобщо не е така както го описвате - целта просто не беше да приличаме на разярени бикове, защото и нямаше причина за това и точно сега. А сега ходете да си изявявате хумористичното красноречие другаде.

15

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ПАК --ПРЕДИЗБОРНИ ПАРТЕНКИ НА *** .....ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ШАРАНИ!1-ва ПАРТЕНКА :....КОСТИНБРОДСКАТА ПЕЧАТНИЦА2-ра ПАРТЕНКА .....ТОРБИТЕ С БЮЛЕТИНИТЕ3-та ПАРТЕНКА .....КУПЕНИТЕ ВОТОВЕ4-та ПАРТЕНКА ......НАСЕЛВАНЕ С МИГРАНТИ5-та ПАРТЕНКА.......БОКОВА , ШЕФ НА ООН....ама неееееее.....5-та ПАРТЕНКА ......ОТКРАДНАТИТЕ ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ НА НИНОВИЦАТА и сърГЕЙЧО....

14

Анонимен

преди 7 години

"Добре дошли са всички, които ще приемат нашия език, култура и социални привички", каза друг гражданин.---Стига сте лъгали, бе! Няма такъв гражданин, няма такова изказване! Никой в България не ги иска, еле па у Самоковско!

13

dido

преди 7 години

няма добре дошли , вън от България , не искам никой да ми приема езика и културата единствено искам да се измете тая *** , то открай време не са усвоили нашата култура та камоли тея , вън от държавата ми...

12

Пъзел

преди 7 години

Ето ви яснота:Кроманьонците се заселват на всякъде.Парите от ес се "усвояват" на принципа "кой колкото може"Гладните кроманьонци опустошават села, градове и т.н.На нас не ни пука понеже сме си напълнили джоба и ревем за толерантностЕто ви яснота!

11

до 75

преди 7 години

Кмета е на терен до края на мандата. Ще оскубва колкото може от парите за тези мигранти, с тези пари ще може да отиде където си поиска по света и там ще си кара живота, а ти ще останеш тук ако си гламав като мен да си ближем раните по ентернет.....

10

Анонимен

преди 7 години

БСП печели в Самоков последните избори с 83% пред Герб и другите допълнения... Това говори че може би БСП се подмазва на Герб и може да приеме бежанците с яко много пари. Нека му дадът 100,200 000,на кмета- Владимир Георгиев, пък да видиме дали протестите ще имат значение

9

Анонимен

преди 7 години

- Искате ли мажоритарни избори и да гласувате за личности?- Да-ааааааа! - блее стадото.- Кого ще изберете за президент?- Ге-еееррббб! - мучат говедата.Ето така след месец ще гласува добитъка на референдума, че иска да избира мажоретки и след това ще отиде и пусне по чисто партийни съображения. И аз така ще направя. Иначе по малко неприятният може да изтърве балотажа, а този, който ми е най на сърце просто няма шанс.

8

Трако - елин

преди 7 години

Моля, използвайте някоя ваша, по подходяща дума вместо ,,протест''! В България протест в истинския смисъл, така, както го правят достойните народи няма и сигурно не може да има.Излезли там няколко десетки граждани и 2/3 от тях показват явни признаци на лудост, останалите сякаш ги е срам, че протестират.Поставили 2 табели с неясен надпис и пушат на 15 метра встрани от тях и гледат гузно. От робството ли е, от гените ви ли е, комунизма ли ви е смачкал самочувствието, но по висока оценка не давам.

7

Анонимен

преди 7 години

В Гърция като има протести се включва цялата държава. Скоро бяха спрени всички фериботи. Тези дни бяха спрени всички полети. Така се правят нещата. Не с няколко души. Ама у нас семето е друго. Мързеливо.

6

Анонимен

преди 7 години

Правителството е на завет, а кметовете са на терен. Ще може ли да осигурите 24 часова охрана на всеки кмет, приел за настаняване мигранти ? Защото те първи ще го отнесат.

5

Анонимен

преди 7 години

Да ги напълнят с мигранти от София. Самоковлийката Йорданка Фандъковна да ги прибере в бащината къща,вмисто да ги заселва в центъра на София.

4

Анонимен

преди 7 години

ИНТЕГРАЦИЯТА ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА,НАЛИ ТАКА МЕРКЕЛ УЧИ БАЦЕ ВЗИМАЙ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА ХОДИ ЧЕ КРАЯ НА ЦАРСТВОТО ТИ СВЪРШВА.

3

АНТИ

преди 7 години

И така неусетно,бавно и полека,ще станем Анадола,от преди четири века.

2

Самоковец

преди 7 години

Миграцията в града е ежедневно явление. Всеки ден в града идват все нови и нови роми. Кмета ги приема с отворени обятия. Голяма част от ромите са хранилка към общината. Тези роми с радост гласуват за кмета и на последните избори той спечели с 83%. Този протест е организилан задкулисно от самия кмет. Има логика.Ако изпратят мигранти няма да може да се приемат роми. Освен това хората вече няма да са толерантни и сигурно ще се надигнат и срещу ромите.И мигрантите и ромите не плащат данъци, ток,вода

1

Анонимен

преди 7 години

САМОКОВЦИ КАКТО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАЗА НЕ НА НАСТАНЯВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИ, БЕЖАНЦИ, ИДИЛЦИ ПО ЗЕМИТЕ НИ ! НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, НИКОЙ НЕ Е ПОСТАВЯЛ УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ. КАТЕГОРИЧНО НЕ ! ТАЗИ ЖИТЕЛКА КОЯТО ЦИТИРАТЕ Е ВАША ИЗМИШЛЬОТИНА ***