27

Анонимен

преди 7 години

До ОПАА.Като лъжеш вулгарно,по велик ли се чувстваш.Оманския фонд е 200 милиона ей ОПАА.

26

Анонимен

преди 7 години

Последният шанс да спасим себе си и държавата е да НЕ гласуваме за ГЕРБ.

25

ОПАА

преди 7 години

За незнаещите Оманския фонд съди България и е спечелило на първа инстанция. Съдят ни само за 4 милиарда. Сега освен всичко което направи мутрагеньо и всички заеми които взе ще трябва да връщаме още и още.

24

Анонимен

преди 7 години

Как няма да харчат нали си заминават от власта, *** долни, пак бедния народ ще им плаща кефа, народа си е за бой, че ги търпи вече 30 години.

23

Анонимен

преди 7 години

Момент само...

22

Перко

преди 7 години

Откакто се появи Корнелия Нинова, Мая Манолова почна да ми харесва ... :)

21

gtf

преди 7 години

връща се, чрез бизнеса, който е на гербавите или на дпс .. една много малка част наистина отива при хората.

20

Анонимен

преди 7 години

Едно е ясно! ГЕРБ ще направят опит за пореден път да си купят изборите! Чрез пропаганда, чрез бюлетини, чрез корпоративен вот, чрез кебапчета.ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ ДА ГЛАСУВА СРЕЩУ ГЕРБ! ЗА КОИТО И ДА БИЛО САМО НЕ И ЗА ЦЕЦКА! САМО ТАКА ЩЕ СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

19

Бивш милиардер

преди 7 години

Ехее, държавата харчи почти като бившата ми жена... Наскоро го гледах го този филм- не завършва с happy end!

18

eN-Vy

преди 7 години

Американците се подиграват на Бокич-а,а той се чуди как да им се хареса

17

КАЛОЯН

преди 7 години

Борисов получи червен картон от всички центрове на власт в света"С акциите от последните дни Борисов се опитва отчаяно като гущер да си отреже опашката, защото получи червен картон от всички центрове на власт в света и вече губи почва под краката си. Българският народ също трябва да му вдигне червен картон.

16

МУТРАТА В ЗАТВОА

преди 7 години

Поради огромната корупция в БГ шефът на фондация Фридрих Науман Даниел Кадик заяви, че има повече от основателни причини да се спре паричният поток от фондовете за България. Европейските фондове всъщност финансират българската мафия.

15

ФАКТ

преди 7 години

Румен Порожанов, в пристъп на откровение на чашка blue label, обяснява, че държи с документи богът за шлифера и затова е недосегаем, и е приел не особено охотно разпитващите го прокурори само от добро възпитание, иначе щели да се гърчат заедно със селските кметове зад порталаЗащото той има подкрепата на правилнитe хора. И познайте къде отиват нашите европейски пари????? За спонсорство на ДОСТ и ресто на Ердоган за подкрепата.

14

ОПАА

преди 7 години

Управляващите потвърждават за изоставане при усвояването на европейските фондове от новия програмен период 2014-2020 г. Към 18 юни разплатените средства са едва 288 млн. лв. при разполагаем ресурс над 30 млрд. лв. Усвоените за две години и половина средства са само 1,75% от общия ресурс. Това става ясно от писмен отговор на депутатски въпрос на ресорния вицепремиер по управление на еврофондовете Томислав Дончев, цитиран от БГНЕС.

13

Пешо

преди 7 години

Цецка ще спечели.

12

До 12

преди 7 години

Намали забранените субстанции, момче, наркокомуната те зове!

11

кмета на Симитли

преди 7 години

Един е Бах,един е Бойко.

10

до 11

преди 7 години

Халюцинации нямам, невъзможно е да получа 12 минуса за по-малко от 3 минути, а ти 10 плюса за същото време, което ми подсказва, че ти си отговорникът.

9

Анонимен

преди 7 години

"ГЕРБ печели! Червената пропаганда ще се провали позорно както винаги!"От два часа насам в този сайт се манипулира вота в полза на ГЕРБ. Сериозно ли си въобразявате, че така ще закарате хората до урните?

8

Анонимен

преди 7 години

НЯМА НАЧИН - ТРЯБВ СПЕШНО ДА СЕ КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛОЖЕНИЕТО НИКАК НЕ Е РОЗОВО ЗА ГРОБАРИТЕ.А КАКТО ДОБРЕ ЗНАЕМ - ТЕ СА ДЪРЖАВАТА, ИЛИ ПО-ТОЧНО ТОЙ И ЛАКИТЕ МУ.