51

срамувайте се

преди 7 години

А защо не напишете историите на жените, изнасилени от Бил Клинтън, които Хилъри е заплашвала, за да мълчат.Тръмп ги довел преди дебата.Всички агенции ги показват, само нашите мишоци си траятСрамувайте се

50

Анонимен

преди 7 години

Навремето, когато кимунистите правеха "промените" с примери като Армънд Хамър /даже издадоха книга как продавал тинктури с давилови капки за да заобиколи сухия режим, Максуел като велик бизнесмен който се оказа че остави пенсионерите в Англия без пенсии и хиляди знайни и незнайни "капиталисти" със социалисти(ески уклон, бяха пуснали една книга на Тръмп: "Как да стана успешен Изпълнителен Директор" - executive - оставям превода на вас. Че и той ще е един Фиаско като изброените по горе.

49

Анонимен

преди 7 години

И аз като Тръмп дърпам жените към хотелската си стая преди да знам нещо за тях, но те са опърничави кокошки. Другаря Ленин гениално беше решил проблема с декрет, че жените нямат право да отказват на никой мъж. Жалко, че буржоазните предразсъдъци наложиха отмяната му и почти са го забравили вече. Дано Путин да го върне - той вече оцени гениалността на Тръмп и е наел цяла армия хакери да помагат за избирането му. Много се разглезиха жените в днешно време, пък и Русия се нуждае от такъв декрет.

48

Стоян

преди 7 години

Защо се притеснявате кой ще бъде избран,щом не им играе по гайдата ще е като Кенеди.

47

Наблюдател

преди 7 години

В Щатите изборите трябва да ги отложат и изборния маратон да започне отново ако искат що годе читав президент да изберат! Американците в момента просто са поставени прeд избора между "зле" и "по-зле", като не се знае кое точно е "зле"- то!

46

Анонимен

преди 7 години

Когато казваш нещата с истинските им имена винаги си недолюбван!Хората харесват лицемерието ,а Тръмп не го умее много!Той е истинския!

45

Анонимен

преди 7 години

Истинските и съществени изненадите за "палавото" сем Клинтън предстоят!Тепърва има да се обясняват за приведени им от Русия през периода 1993-1995г някакви си 15-тина % от само една сделка за 2 трилиона - има-няма 300 млрд долара!Тогава не само очите на фукХилърето ще се завъртят,а вероятно и на международно организираните престъпници, предатели ,продажници и обикновени политически пед-ераси от клана Кобурготски-Живков ,управляващи БГ след 1989г...През гугъла:"Алла Пугачва - То ли ещ будет"

44

_Революционер_

преди 7 години

Ясно е, че президентите на България, САЩ и други страни ще са жени. Германия се управлява от жена..... Въобще ще има женско господство. Общо взето системата ще заЦИКЛИ......

43

Анонимен

преди 7 години

Очаква се Тръмп да спаси реалната икономика на САЩ ,а Клинтън да я доунищожи!Клинтън е продължител на делото на Бжежински и Кисинджър - създаване на контролиран хаос и по целия свят,и в САЩ!Четете Ларуш!Да живееш с илюзията,че можеш да управляваш света с "подарени" на международно организирани престъпници стъклени куртаци или зелени хартийки без да имаш реална и мощна икономика предполага ментална неадекватност и банална простотия на властващия елит- поради която са загивали и всички империи!

42

Анонимен

преди 7 години

Промени в конституцията!И двамата кандидати ще си отидат скоро от този свят.

41

Ъхъ

преди 7 години

Ще го сменят като както смениха Бокова с Георгиева. Знаете какви са истинските цели.

40

а

преди 7 години

Тръмп никога не е имал шансове да стане президент. Той е просто един клапан за обществено напрежение. Лобито което подкрепя Хилъри е далеч по-силно!

39

eN-Vy

преди 7 години

Еврейте си правят чики - рики с Американския народ,баламурниците вярват,че там всичко е демокрация,но "бедните" еврей все още не са решили кой да стане президент....не са разпределили ползата от кой ще спечелят повече пари,а нека Американския народ да вярват,че при тях всичко е демокрация и няма нищо нагласено

38

Анонимен

преди 7 години

Я кажете кое е по-вулгарно:1. Да говориш мpъcнишки за жена, с която накрая не си спал (Тръмп).2. Да правиш мpъcни неща с жена, да лъжеш, че не си, а съпругата ти да те прикрива (Бил и Хилъри).Ако сте за 1, сложете ми минус.Ако сте за 2, сложете ми плюс.

37

Анонимен

преди 7 години

Бил Клинтън е изнасилвач, най-новия скандал в Щатите, в коя българска медия да прочета това?

36

Ано Нимен

преди 7 години

Малките безмислени глупости винаги са сваляли неудобните! При Тръмп американците има къде да се преместят да живеят по света, ако управлението на републиканеца не им харесва, но при Клинтън няма къде да отидат, защото навсякъде по света ще е опасно място за живее, това го казвам без никакво преувеличение, Килъри вече се доказа като манипулативен психопат, която действа на принципа "или ще стане по мойта св.рка, или ще съжалявате!"

35

Анонимен

преди 7 години

Вече не е политкоректно в САЩ да харесваш жени и да обсъждаш качествата им. Трябва да харесваш мъже.

34

Анонимен

преди 7 години

В САЩ няма демокрация. Там управлява една партия - партията на олигарситя разделена на 2 групи демократи и републиканци а всъщност финансови и промишлени олигарси. Използвайки пропагандната машина те могат да изберат и *** за президент, който е само кукла на конци. Демокрацията със 100тина партии и управляващо народно събрание дето не може да стигне до консенсус е за държавите които трябва лесно да се управляват от вън като БГ.

33

минувач

преди 7 години

А това, че Килъри е дала разрешение за снябдяване на ИГ, с оръжие ???

32

минувач

преди 7 години

А това, че Килъри е дала разрешение за снябдяване на ИГ, с оръжие ???