17

Петров

преди 7 години

Черна овца. Толкова е гнусна тая а се е взела сама на сериозно. Дано столиците е научила поне тая ***!

16

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА САМО ЗА ... СТАВА.

15

2

преди 7 години

Мерси за емоциите,чао засега

14

чоека

преди 7 години

Сашо да цитираш можеш, хубаво е и между редовете да четеш, да можеш. Черната овца Златка правилно се е изразила и се нароча игра на думи. ПиАр си е PR и оттам следва, че има предвич, че къдравия си прави ПиАр и го нарича ***, оттам идва и играта на думи ПОМИЯар. Хората са казали, бива да е учено, ама още по-добре да е умно, Александре.

13

LosHo

преди 7 години

Оффффф...Преместих го от левия в денсия

12

Анонимен

преди 7 години

Стига се показвали тези вонещилници!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Кой" си е правилно, ако статията се прочете....ама един поправи и решат всички, че е така..много тъжно

10

Анонимен

преди 7 години

Както е казала Елинор Рузвелт Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората. Феновете на това предаване се сещат в коя категория са.. ;)

9

до 8

преди 7 години

Явно не знаеш какво е изнудване в прав текст.. Тези думи в съда не биха имали НИКАКВА тежест, защото адвокат с интелектуално ниво на средностатистическа златка би измислил 100 варианта да сведе тяхното отношение по случай "изнудване" до НУЛА! И никой адвокат не би си и помислил да се захване за тях!Относно ББ уважавам се достатъчно за да не го гледам! За мен това предаване е за хора който се интересуват от клюки, интриги, жълта преса. Или иначе казано, жмел, дроб. Както е казала Елинор Рузвелт

8

вера

преди 7 години

Единственият що годе грамотен журналист в уважаваната от всички нас, явно, медия списва жълтите новини. Интересно позициониране. Трябва да има някакъв много скрит замисъл.

7

Анонимен

преди 7 години

То едни ВИП-ове!!! Хвани единия и пребий с него всички останали!

6

Анонимен

преди 7 години

Стигнах до починалата майка на Калканджиева и реших, че това писание просто не е за мен. Не мога да повярвам, че някой го е написал, и че на скрол видях имената на Антония Петрова, Софи Маринова и Лейла (тази пък коя е?). Абе хора вие нямате ли си работа? Сериозно? А колкото до случката с Явор Бахаров, не знам как точно може да се монтира изречението "Мога да изляза и да мълча, мога да изляза и да говоря". Това си е изнудване в прав текст. Честно, аз ако съм продуцент, ще го вкарам в затвора.

5

ник

преди 7 години

Това е сигурно много важна новина. Моят проблем, е че не мога да схвана значението, дълбочината и поуката. Аз съм от село Бояна в София и явно моите 131 IQ са ме изоставили, поне половината. Разбирам донякъде от онлайн бизнес и маркетинг(имам опит около 6 години). Да се използват такива "новини" зстрафик е смешно.

4

Бай Ганьо

преди 7 години

Черната Златка - кандидат Президент!Тогава медийната о-рг-ия ще е перфектна.

3

Анонимен

преди 7 години

Не "кой", а "кого засича в леглото!

2

турчин

преди 7 години

А защо на мойта само цигари и дават

1

Анонимен

преди 7 години

Кой е имейлът на Калканджиева за да и пратя няколко пенисселфита в профил и анфас?