188

анонимен от София

преди 7 години

До анонимна от П-к. Би ли посочили какви документи сте попълвали и подписвали? Как стои работата с финансов въпрос? Направихте ли сдружение? Как и кой финансира в момента проекта?

187

Анонимен

преди 7 години

До extremist.Защо БСП не можаха,затова санират ГЕРБ!И тия лъжливи цифри си ги наври отзад!

186

Анонимен

преди 7 години

Да, красиво е в Европа. Но това тук не е саниране. Това е паниране със стиропор...В България нищо, ама нищо не се прави с добра мисъл. Целта и тук са ПАРИ! За огромно съжаление никой не вярва на никого. И то напълно основателно. След толкова лъжи и грабежи...

185

олигарх 112

преди 7 години

До АнонименДо като не повторим събитията от зимата на 1997

184

Анонимен

преди 7 години

Явно има проблеми с обслужващия политическия ни елит персонал!Някой ги тъпче "до дупка плюс" с "тъпотин"!Проблемът е,че не знаем кой е виновен- в депутатските кюфтета или в кафето им го слагат,или личните им лекари им ги дават!Но е явно,че тече номера с опита с отравянето на Сталин!То бива простотия,но с такива свръхдози е просто издевателство над личността! Все пак- живи хора са били!

183

Анонимен

преди 7 години

До Напънете се и,Ти се напъна и роди МИШКА.Преди да седнеш и да плюеш,като дивак,седни и първо прочети,как стоят нещата.договорните отношения,между държава и собствениците.Няма такъв филм.Много жители на такива сгради,наеха юристи,които са учили европейско право,за да им разяснят нещата.Не мисли народа за глупав,като не правиш нищо добро за околните,за съгражданите си,поне не пречи!Я кажи умнико,като ги вземат тия апартаменти,на кого ще ги дадат?Частната собственост е неприкосновена!

182

анонимна от П-к

преди 7 години

В момента санират и нашият блок в Пазарджик.Какво лошо има в това ?!Едно хубаво нещо да направи премиера и Вие и него не харесвате.Не пълнете главите на хората с глупостти. Никой на сила не Ви кара. Подкрепям тази дейност на премиера.Заповядайте да видите колко е красиво.Температурата в апартаментите се покачва с 4-5 градуса.Не се ли изморихте да плюете и хубавото, което е направено.До сега Ви бяха криви комунистите.

181

Анонимен

преди 7 години

До Напънете се и,И кой ще ни вземе апартаментите ?

180

Напънете се и,

преди 7 години

Мислете! " Безплатното " саниране ще ви излезе "безплатно",но ще си платите,като след време ви вземат апартаментите.Това е целта.Номерът на Праска Попова не мина поради сериозната разяснителна дейност,но злият демон не може да се помири с факта,че негова заповед не е изпълнена.Винаги ще се намери продажна партия,която да го подкрепи и ако не се противопоставите,купувайте си палатки ! Това ви чака

179

Аполитичен

преди 7 години

Да е ясно:-никой не иска да ви вземе панелените хекатомби. -за сегашново състояние сте виновни вие ,които живеете /***/ въспросните блокове-из цяла централна и западна Европа санирането е вече направено и въпросните панелки не изглежда толкова грозно-за да живеете добре работете! Никой не ви е длъжен да ви намери работа, да ви дава минимална издръжка , с която да живеете без да работите!-имайте възпитание и се дръжте нормално!

178

Спиро

преди 7 години

"Нека да санираме и всички партии да ни подкрепят", но с едно уточнение, саниращите фирми да са Гербави, за да може да влизат отчисленията в бездънния джоб на Кратуната.

177

халифаксоф

преди 7 години

Нека да санираме Борисов. Искат всички партии

176

Baba ti

преди 7 години

До учителЩе отпаднат от училище, защото не учат. Децата са прекалено задоволени и немотивирани. Проблема им не е в парите, а в простотията на родителите.

175

ха

преди 7 години

кво саниране те гони бе боко? ...да те санират при баба ми.....

174

anonimen

преди 7 години

az se otkazvam da mi sanirat jili6teto neka parite otidat za nqkoi tejko bolen 4ovek nali vseki den sabirat pari po mediite

173

Гербер

преди 7 години

Лайте тролочета жалки. Всичките лаячи в нета можете да го духнете само. Късата памет българска, колко се открадна преди 2008-***, забравихме вече, сега Бойко е виновен. За кое е виновен? Като сте неквалифицирани, няма как да взимате хубави пари. Работа в България има, квалифициран персонал, образовани хора - това няма... Така, че ЛАЙТЕ

172

198

преди 7 години

Ти си дребен примитив,по зле си и от бежанците,Много ясно ,че ще ги интегрират

171

апостола

преди 7 години

Колко ти платиха поп бойко!?

170

берач на ягоди

преди 7 години

Ще ме накара ли санирането на панелките да се върна и работя пак в Бг!?

169

Анонимен

преди 7 години

ТЪПОУМЕН ИНТРИГАНТ !- СПИСАНИЕ ,,ФОРБС,,