40

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата ( Клинтънова и Тръмп) какви смешни кампании водятСекс??И двамата са за памперси май

39

v

преди 7 години

До щщдКакво му е идиотското в отношенията в САЩ? Значи според теб трябва да се противопоставят мъже срещу жени. Да тормозят жените психически, а по лошите мъже дори да ги принуждават и насилват. И всичкото това заради заблудата, че мъжете трябва да правят бройки и за тях грях няма. Вместо като духовен лидер мъжът да гледа да създаде връзка и семейство, той върши рискове, престъпления и оставя сама жената да се защитава и да остава на опасности и рискове. Това ли е мъжкото, лидерското?

38

Анонимен

преди 7 години

До 37 "Ако Тръмп е (изперкал) дядка, какво ще кажеш за изкуфялата бабичка Хилъри?От най"младия" към най-стария : Хилъри/р.1947г/ -изперкала бабка.Доналд/р.1946г/-изперкал дядка. Бърни/р. 1941/-дядка,който изглежда с акъла си.

37

до 39

преди 7 години

Хора всякакви.( Каквото сте търсил, такова сте намерил). Всеки вижда това, за което има очи, казано е преди хиляди години. Което не значи, че е подходящ за лице на каквато и да е институция.Лошото е, че е Хилари не е по с всичкия си, а тази държава държи половината от оръжието на света.

36

Анонимен

преди 7 години

Хубаво гледайте каква *** кампания се провежда и от двете страни в САЩ - доноси, компромати, платени свидетели, всичко най-мръсно и долно в името на власт и пари .И тази ""държава"" е пример за България

35

Лично мнение

преди 7 години

Добре сега и аз съм обарвал омъжена жена и тя не само, че не беше против ами напротив - насърчаваше ме. По време на секс на жените им харесват вулгарни изрази и стенат в екстаз. И питам сега: Аз ли съм виновен за това. Слушал съм (неволно) разговор между жени и определено мога да кажа, че беше брутално вулгарен.Според мен този запис е пуснат от дебели, застаряващи жени с мустаци и превъзбудени мастни жени, които няма какво друго да правят, освен по цял ден да досаждат на околните.

34

до 34

преди 7 години

Каква гордост е да си сключвал брак 3 пъти? При положение, че бракът съвсем не задължителен. Или се самопреценяваш неправилно, или преценяваш другите неправилно. Ако в личния живот все гони тръпка, значи прагът на чувствителност все повече му се вдига (затъпява), което е опасно в обществено-политически план. Всички римски диктатори са се отличавали с показната си сексуалност (и жестокост).

33

Анонимен

преди 7 години

36 Ако Тръмп е (изперкал) дядка, какво ще кажеш за изкуфялата бабичка Хилъри?

32

Анонимен

преди 7 години

Хахаха,русофили и русофоби хвалят един изперкал дядка,който има 4 официални фалита и в момента отказа да публикува данъчната си декларация, с което би могъл да затвори устните на критиците си,че е фалирал за пети път

31

Бранник

преди 7 години

Тръмп е ВЕЛИК лидер на Западния свят, скоро всички ще го усетите на руските си гърбици камили загубени!

30

Анонимен

преди 7 години

Тръмп има пет деца от три жени и осем внуци, на Путин жена му избяга и се омъжи за 15 години по-млад. Путин никога не си позволява да говори така за жените, а когато каже някоя по-пикантна шега, хихика като П е дал.

29

Анонимен

преди 7 години

Тръмп има много повече мозък (добре функциониращ), отколкото 99% от българите.По повод това, че се е родил милиардер - ако нямаш акъл, милиардите ще станат на милиони за половин година, повярвайте. А в следващите година и половина вече няма да имаш пари да си платиш тока. Човекът е умен, възпитан и има добър англосаксонски ген, за разлика от недоносения ушат шматарок, който е глава на Рузката ***.

28

da be

преди 7 години

И какво е обидното на "като си известен, можеш да правиш каквото си искаш с жените" Д. Тръмп ?. Те жените и без да са известни, правят каквото си искат с мъжете!

27

Дедовия

преди 7 години

На Тръмпи да му извъpтитe по една бибиткa вие, дървени философки и философи.Ай със здраве

26

щщд

преди 7 години

Ами почти всички сме склонявали омъжени жени към същото. Това е природно заложено в мъжа. Тръмп сигурно е имал намерение с това да се представи,като човек от народа,но при придобития идиотизъм към отношенията мъж-жена в Щатите по-скоро е нагазил лука.

25

Анонимен

преди 7 години

Човек от народа.Каруцарите ще го припознаят за свой.

24

Анонимен

преди 7 години

До 23. Верно бе,през 2005 г е бил на 59. Младеж ! Сигурно тогава е карал и без виагра.

23

Анонимен

преди 7 години

Като че ли никой не разбира какво иска Тръмп. Той е на 70 г.Роден е милионер,през по-голямата част от живота си е бил милиардер.Имал е всичко,което може да иска човек-пари,коли,жени,луксозни имоти и т.н Липсва му само едно нещо,Най-скъпото нещо на света-безсмъртието.Ако си беше останал милиардера Тръмп,една година след,като умре,никой няма да си спомня за него.Ако стане президент,става безсмъртен.Името му остава в историята. И след 100г,ше учат за него в училище,ще се пишат статии,книги и т.н

22

Анонимен

преди 7 години

Да се извинява и да не се извинява жената все си е там - втората дупка на кавала . Даже и е много . В нашето съвремие Деветата Дупка на кавала е Исус Христос , затова защото никой не изпълнява неговите 10 заповеди , а Аллах не го брои за Фактор .

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2005 не е бил на 70... Ще те оставя да си сметнеш на колко е бил защитнико :)Боли ме фара за Тръмп.Нито той,нито Путин са във фантазиите ми,за разлика от много пишещи тук.Лошо няма,живеем в 21 век все пак.Нарушенията в мозъчното кръвообращение,водещи до промени в личноста,може да настъпят и много по-рано и въобще да не настъпят.Познавам 60 годишни с Алцхаймер,които не разпознават близките си.Познавам и 90 годишни,които работят с компютър.При всеки е различно.