12

Пепи

преди 7 години

Голяма блъсканица е за българските марки.Мисията невъзможна.Парите които съм ги дал за тях като малък - ужас като се сетя.

11

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Комплект български марки, купен от Виена, струваше 10 евро. Толкова за "редящите се на опашки" - някой от чиновниците сънува мокри сънища или се опитва да си пробута пращасалите колекции.

10

Далновиден

преди 7 години

А,добра инвестиция е!След 20 до 30 години цената ще се вдигне много!Марките от изчезнали страни винаги се ценят.

9

Анонимен

преди 7 години

Божее,*** не съм приритал да са връщам в руската клоака,даже личната карта ще ви върна,след още две години и ви я връщам щот ще взема ирландска такава.Да пази господ от лош късмет,таман започнах да се отърсвам от лошият спомен бългаия ,която тъне в руски корупцинни схеми по всички етажи на територията.

8

.

преди 7 години

До Анонимен"бълагрия ли се пише с главна буква ? На ко отгоре"Отгоре на акъл и образование, само че при теб лиспват и двете. Стой си в Ирландия, тук никой няма нужда от теб.

7

Веско

преди 7 години

Пак се правите на оригинални, ама в българския език има разлика между клеймо и марка!

6

Анонимен

преди 7 години

бълагрия ли се пише с главна буква ? На ко отгоре

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Ми то е от такива като теб дето са в Ирландия и даже не могат да напишат името на родината си с главна буква.

4

Анонимен

преди 7 години

Даже милиони,аз съм в Ирландия и да ви кажа местните не спят ,треска ги тресе по българските марки.Да живей българия,особено марките с байряка ,сички са питат кой го ши ?

3

777

преди 7 години

Някой има ли обяснение защо тази "медия" и дума не обелва за за протеста срещу мигрантите вчера в София? Всякакви статии за опашки за марки, за жените в израелската армия, за позите в секса, но не и за протеста. Нещо директива ли ви спуснаха???

2

до 1

преди 7 години

За сметка на това си е сложил ръчичките на много долари.

1

Анонимен

преди 7 години

Боко как не си е сложил сурата и на марка. Като го има навсякъде, на календари и портрети. Ама като знае че ще му плюят на муцуната хиляди пъти на ден...