131

Формата

преди 7 години

Е, нали има шоу?!! Платете му за сеира, пардон, скандала.Може да плати обезщетение на Ники Кънчев - лотарийни билетчета за търкане.Професионалисти!!! Честито на печелившите!! И нашите съчувствия към сеирджиите, загубили си времето пред екрана.Пълни зомбита сме!

130

Съни

преди 7 години

Вижте сега! Не е предмет на коментари стойностно ли е, или не е предаването. Но...след като участниците ще вземат пари, каквито обикновен човек ще вземе за 5 или 10 год. работа, то това си има цена. Ще правиш това, което Големият брат ти нареди!!! Хей хора, няма безплатен обяд.

129

Край

преди 7 години

Явор Бълхаров какво ?

128

Анонимен

преди 7 години

За съжаление в БГ всичко е псевдо - и такива звезди като тпя, брат му, чалгаджийките, политиците и феновете им.

127

Този

преди 7 години

Гнусно пошло предаване за балъци и *** парчета, които в България е пълно.

126

Chef

преди 7 години

Oт Тоp Chef в Испания ми предложиха да участвам в миналогодишния сезон, но не отидох по простата причина, че тези предавания са по сценарий. Знае се още от преди да започне кой ще спечели. Живея в Испания от 22 години.

125

жана Б

преди 7 години

Бахарчоооо *** сееее... жана ти слага Бром в супата...затова не можа да вдигнеш самолета...

124

Един Българин

преди 7 години

Дано да ги осъди. Това тъпо предаване губи времето на телевизията, когато евентуално бих я гледал... няма смисъл!

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени да дръпне една магистралка,че вътре пиене дават,ама шмъркане - не.

122

Анонимен

преди 7 години

Не си позволявам да гледам шоуто.Не само ,защото е глупаво. Опитват се да превърнат зрителите в шарани.Както измислените им лотарии.Та то,ако им вярваш ,България се напълни с милионери.

121

do 138

преди 7 години

Че то останаха ли балъци дето да пускат SMS-и?Печелят си и то добре от рекламата в най-гледаното време

120

Анонимен

преди 7 години

Стpашен цъpвул

119

Анонимен

преди 7 години

Абе как печели това предаване. Реклами в прайм тайм, как се калкулират приблизително броя зрители които гледат тези реклами. От платения вот по GSM получават финанси. Друго?

118

Анонимен

преди 7 години

Ако историята с напускането на това шоу и срещата в съда не са постановка (за да се търси рейтинг), излиза, че това момченце е един лигльо, дето се интересува как да прецака някой за пари. Така, че никой вече няма гледа сериозно на него (ако, пак повтарям, това не е постановка).

117

АТАКИСТ

преди 7 години

Тоя изтрещял наркоман пита Майк Тайсън " Вие като човек, който е бил затворен, какво лекарство като съвет ще ни дадете на нас в къщата? Майк го поглежда и се разсмива: Та това вашето не е затвор. Имате си хубави момичета наоколо, всякакви удобства...Яворчо го гледа кат' нас.ран!

116

ha ha ha

преди 7 години

Някой в предишен коментар го е определил като лигльо, и то съвсем основателно.Лошото е, че повечето от младите мъже са като него.Липсва им казармата, където да възмъжеят и да станат отговорни, много им липсва.А може би съзнателно оставиха младите да останат вечни пубертети.Държава без мъже - нагледен пример в случая е Явор.А да не би Борислав да е повече мъж? А оня от САЩ, дето окапа първи?

115

Анонимен

преди 7 години

Дори и Бергендорф се опита да му вдигне хартиеното самолетче под юргана и тя не успя.Дупи му се,ръце му пуска,разтрива го....йок....сакъз.Еми да излиза и да си удари една злобарка....то и на лайфа на излизането нямаше търпение да се махне само и само да бръсне една чикийка: "Следващият въпрос,Следващият въпрос,Следващият въпрос,Следващият въпрос....аре оставете ме да си бръсна една злобарка ве!!!!"

114

Елена

преди 7 години

Страшен ***. Крайно нагъл и меркантилен. малка душичка

113

Анонимен

преди 7 години

Пък може да е някаква хитра акция за привличането на потвнциални зрители към Брадъра. Не го гледам, а сега чета за предаването. Все едно реклама, ето става нещо ново, гледайте ни.

112

Вили

преди 7 години

До До умните зрители Компютъра.