37

Анонимен

преди 7 години

И ние оценяваме високо природните им дадености под пясъците, ама кой НОРМАЛЕН ще отиде в СА на екскурзия а и дали ще го пуснат, но обратното е в пълна сила - терористи, терористи и тия двамата и те!

36

Анонимен

преди 7 години

Burki na plaja????

35

Анонимен

преди 7 години

Само тия Боко, не! Иначе отиваш при "умерената опозиция" и те почват нальотите!

34

Анонимен

преди 7 години

Леле, тоя ще ни довърши напълно. ***!

33

Батко

преди 7 години

Бойко, покани тия типове на свински плескавици на рамазана и да си заменават за мека .

32

Анонимен

преди 7 години

много се страхливи бе, днес.бг една статия не искате да публикувате или поне да споменете

31

Малееее..,

преди 7 години

Тая гн-ида два мандата управлява напук на народа,защото знае,че е мразен.Сега вече,терористите ще влизат "законно" ка то "туристи".Който си продава душата на дявола,най-накрая дявола му я прибира. Дали нашият султан не е получил информация,като как съхраняват милиардите му? Е,сега вече на нашия туризъм му видя Боцо сметката.Колко ли чужденци ще идват в България на почивка рамо до рамо с чаршафосаните на плажа?

30

Анонимен

преди 7 години

пак ли ни продаваш на камиралите *** нещастен

29

Анонимен

преди 7 години

Господ е дал на тия безверници солена вода, сух пясък и жарко слънце, и нефт да горат в ада а тоя Тиквун се заиграва с тях, продажник! Не ни трябват терористичните пари на тая змииска *** от Саудитска Арабия!!!!! Арабелите вън от нашата благословена земя!

28

Я СЕ СКРИЙ

преди 7 години

ТИ, ТИКВО СИ ПАРТНЬОР С ВСИЧКИ, ОТ КОИТО "ИНКАСИРАШ" КЕШ, В БРОЙ И НА РЪКА. ТАКА СЕ УКРИВАТ МИЛИОНИТЕ ЗА СКЪПИ КЪЩИ В ИСПАНИЯ, САЩ И МАЛКАТА СПРЕТНАТА КЪЩУРКА В БАНКЯ, КОЛКОТО ПРОГИМНАЗИЯ С МАГНОЛИИ ОТПРЕД. ЛИЦЕМЕР НЕЩАСТЕН. ДА СА БЛАГОДАРНИ НА ВОЙНАТА В ТУРЦИЯ ЗА ОТЛИЧНИЯ СЕЗОН. НЕ НА НЕКАДЪРНАТА АНГЕЛКОВА

27

Иванов Геолог

преди 7 години

Да помогнем на Саудитска арабия да спре опасно високите градежи веднага..Региона е сертифициран след потопа причинен от тн вавилонска кула само за палатъчи градежи даже пристанища с каменни градежи не са позволени..

26

Лошо!

преди 7 години

Не трябва да си партнираме с тази държава!!!! Те наливат милиарди да подхранват салафизъм, тероризъм и ислямизъм по целия свят! Те са тези, които плащат на нашите *** да носят бурки. Тяхните университети са топ-дестинация за младите студенти от Родопите.Лошо!Не трябва да си партнираме с тази страна!

25

6666

преди 7 години

Тиквуна се хваща на хорото с дявола, гнездото на змиите Саудитска Арабия. Какваа ли е била истинската тема на разговор? ??

24

PENE

преди 7 години

Кой туризъм бре , Тиква !?? Емигрантският "туризъм" само можем да развием с тези *** ! Понеже не ги искат при тях , плащат на такива продажници като Мутрьо да ни ги натресат ... Продажни *** ! ! !

23

Вижте

преди 7 години

Вижте къде са ОАЕ след 20 години управление на пари. Вижте къде са любимите ви руснаци след 60год управление на пари. Вижте и "съюзните" останали в Съветския съюз, на какво дередже са.Както винаги Бедни факти другари.Мерси.

22

Анонимен

преди 7 години

Човека може да има предвид туризма на "бунтовници", там добре ни е натоварил, че и отгоре! Иначе дедо от село се е засилил към Дубай, направо тръпне от нетърпение да си похарчи там пенсията! Кой знае какви ги оплескал отново за кой ли път и какво е подписвал на наш гръб! Такова "сътрудничество" пада, че скоро сами ще почнем да си говорим малкото останали тук.

21

Нима?

преди 7 години

Демократична, не-тоталитарна, Саудитска Арабия? Където се бесенето, рязането на глави, разтрела и прочие си е съвсем нормално денонощно законово събитие. НЕ, МЕРСИ! Защо Американците, ЕС и прочие, все още не са я по-демократизирали? :)

20

без инстинкт

преди 7 години

Саудитска Арабия и Катар са държавите, които най-яко финансират главорезите от ИДИЛ. И вместо пожарникарят да се дистанцира от тези престъпни режими, които пряко са отговорни за кръвопролитието в Сирия, той се снима с техен представител и се хили като ***! Пожарникаря няма и грам политически инстинкт!

19

Анонимен

преди 7 години

Гротеска

18

Анонимен

преди 7 години

Не ставало въпрос да идват туристи, а терористи.