7

до 5

преди 7 години

За ниската класа във всяка страна по света си прав, драги. Тя пари за дрехи няма. Каквото си посял, това ще пожънеш, но да слагаш всички под общ знаменатал, е просто обидно. Това, че ти си нископлатен (сам си си го изработил), не означава, че милиони хора не си купуват дрехи. Просто е някак си смешно да се изказваш така.

6

Анонимен

преди 7 години

Ненагледна моя маи си съгрешила с тоя ми се види ама това прегрешение преди седмица и на тоя мил любовник ще му дам един урок та да го помни

5

Анонимен

преди 7 години

Боже, че за този извод ни анкета е нужна, ни проучване. Лятото човек има нужда от 203 потника, 2-3 тениски, едно яке тънко и 2-3 панталона. През зимата се увиваме като зелки в пуловери, якета, шуби, ботуши, панталони, чорапи. Ми нормално е тези неща да са по- скъпи. ...А за хората в България горецитираните пари се харчат не за сезон, а за 10 години на куп. Не е лошо да си го напомняме от време- навреме, колкото и политкоректни да сме.

4

Анонимен

преди 7 години

"Така де - дрехите втора употреба са с достъпни за нас цени, че са и качествени."Дали са оттук или от Англия, все са си от Бангладеш.

3

ha ha ha

преди 7 години

Радвам се, че във Великобритания си купуват нови топли дрехи за зимата.Така при подновяването ще изхвърлят повече ненужни за тях, след което ще ги внесат за втора употреба у нас и ние ще можем да се облажим.Така де - дрехите втора употреба са с достъпни за нас цени, че са и качествени.

2

G

преди 7 години

Нормално!3 пъти повече материал.

1

razbira4

преди 7 години

Ами те през лятото какви дрехи носят... повечето са почти голи с по някакъв *** отгоре да се развява на вятъра :)