8

BURZUM

преди 7 години

Дано му мигаааааааа......копието в тъмното.

7

Анонимен

преди 7 години

Характерното за мъртвите души е вдигането на много паметници, плочи и статуетки за щяло и нещяло! Подобно на зомби те се взират в небето при първия пуснат фоерверг и винаги пропускат това което минава на сантиметри от тях! Колкото по-*** народа, толкова повече паметници вдига!:))))))))))))))А това че техните съвременници са оскотели до дупка не ги интересува стига паметниците да никнат! :)))))))

6

Анонимен

преди 7 години

И защо да е гавра паметника на цар Самуил, само защото му светели очите ?Навсякъде по света строят паметници и почитат героите си, само тук тръгнали къде платени, къде не да пищят, че на паметника му светели очите. Ей такива като вас ще си продадат и майките са жълтици. Нещастници...

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Нека проектантите и скулпторите да видят и паметниците в Санкт Петербург и Москва, поставени в памет на мъже, по-славни от тези, които спомена!Според мен, паметникът трябва да бъде грандиозен и да бъде поставан на хълма Биберна над Каблешково, отдето Симеон Велики е ръководил една от най-големите битки на Средновековието.

4

Ахелой от Станой

преди 7 години

Станой от Ахелой да даде пари, а не само да пише г.лупости по форума!

3

Анонимен

преди 7 години

Паметник е хубаво да има, но ако ще е гавра като тези на Самуил и Света София, по-добре да не правят.

2

Анонимен

преди 7 години

Прди да започнат с изработването на паметника,да се разходят из Виена,или Париж и там да видят с очите си,как се правят паметници.

1

Анонимен

преди 7 години

А Цар Симеон от отвъдното шепне:Не си губете времето с лицемерни мероприятия! Събирайте за лютеница и сирене и се грижете добре за децата! Те са бъдещето на България и от паметници не се нуждаят.