17

123

преди 7 години

човека си е вече в тях,оказа се невинен

16

789

преди 7 години

Хванаха ги качарите.Ама интересно като са в БГ и карат скъпите коли: Нисан ГТР - кола за 100 000 и нагоре,с-класа и друго скъпо бмв, а те са едни братя със средно завършили спортното у-ще и имат една семейна дървена кръчма,как никой не ги разследва от къде такива доходи.НАП спят удобно и куките не ги барат.Ама така е в БГ като си плащат където трябва.Добре,че в чужбина службите работят и им дигнали мерника,сега наще тука нямат др избор освен да ги арестуват.Дано ги съдят в чужбина,а не тук.

15

Асенчо

преди 7 години

Познавам ги,как да не ги познавам,колко шамари са яли от мен!

14

До Асенчо

преди 7 години

Познаваш ли ги ?

13

Асенчо

преди 7 години

Качарчета...този път ви се такова таковата...

12

Merkel

преди 7 години

Dobre ne stanah trafikant edno vreme - sega karam po hubava kola ot teq bokluci ...

11

Анонимен

преди 7 години

На Радев избирателите оттекоха....

10

Анонимен

преди 7 години

До Швеция шукарПак хора около Мъндевото ще са.

9

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо им крия имената, да кажат кои са сигурно са горди с работата си.

8

вера

преди 7 години

Само на мен ли ми се виждат малко постнички намерените и иззети парични суми.

7

Швеция шукар

преди 7 години

Сред задържаните: Ж.К. и В.Ш. Първият от Сливен...

6

евалааа

преди 7 години

пуу най-после да хванат малко боклуцци......айде сега и съда да си свърши работата и да повярваме за момент, че живеем в няква бяла държава, а не в бананова република!

5

ДА ДЕ ...

преди 7 години

до ''ОСЪДЕН'' .А строй държава с такива ''практики '' ?

4

''ОСЪДЕН&#

преди 7 години

Цв. Цв. НЕ Е ОСЪДЕН , ТОЙ ЩЕ ОСЪДИ НА ДПС-ФИМИТЕ , ЗА ОЩЕ 6 АПАРТАМЕНТА .Иначе , няма държавни поръчки , за ДПС .Нали от това се издържат лидерите и от там се пълни касата на цялото ДПС , .. ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО СА СЕЧЕЛЕНИ ОТ ФИРМИ НА ДПС. За БСП ,касата се пълни от ЕНЕРГЕТИКАТА , а за ГЕРБ като управляващи остават , МИТНИЦИТЕ, ЧЕРНОМОРИЕТО С РАБОТНИЦИТЕ НА МИТЬО ОЧИТЕ И ПОДОБНИ МИТЬОВЦИ , СЪЩО И ПОД СТРОГ КОНТРОЛ СА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ СЪС СВОИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ

3

САМО В Бг 26Г.

преди 7 години

Oтново се оказа че са недосегаеми , .... ''РАБОТНИЦИ'' СА , ПЪЛНЯТ ПАРТИЙНА КАСА.

2

Анонимен

преди 7 години

Спокойно! Момчетата ще бъдат освободени поради не достатъчни доказателства. Първо обаче ще им бъде наложена страшната мярка домашен арест, защото няма да има опасност да се покрият или извършат друго престъпление. После съда ще реши, че доказателствата са не достатъчни,за да им бъде повдигнато обвинение. На свой ред задържаните ще дадат на съд в Страсбург България, заради бруталния арест и нарушаване на правата им. Ще спечелят делото,и ще им бъде изплатените скромни шест цифрени суми компенсация

1

Браво!

преди 7 години

Браво на правителството и лично на генерал Борисов! Под неговото ръководство България е рамо до рамо с другите цивилизовани държави в борбата с престъпността!