118

Мими

преди 7 години

Как вървят нещата,някой има ли информация?

117

Анонимен

преди 7 години

До Някой Ще ми кажете ли как да изпратя пари с опал трансфер, там не искат банкова сметка?

116

Някой

преди 7 години

Който има желание да прати от чужбина може да използва сайтове като transferwise или opal transfer

115

Анонимен

преди 7 години

Аз пари не мога да ти внеса,тъй като съм с 2 заема,но информацията, която ще ти дам е много ценна. Заради груби лекарски грешки, абсолютно безхаберие ми е направена операция,от която няма оцели и отгоре на това не са ми сложили хепарин!!! Навсякъде в тялото и най-вече в главата имам тромби. За да ги отстраня и да живея,от година и половина ходя да ми слагат медицински пиявици при др Фарида Калбахани в София. Само това е начинът да се възстанови в голяма степен кръвообращението и фациалиса.

114

Кратос

преди 7 години

С теб сме ! Кураж , стискай зъби и не губи никога вяра . Заедно ще победим болеста !

113

Анонимен

преди 7 години

Чак сега го видях... Утре ще внеса. Дано всичко е навреме. Господи, помогни на нашия брат!!!!

112

Анонимен

преди 7 години

Аз ще ти помогна, Стояне, с колкото мога.

111

Vaz

преди 7 години

И аз съм горд, все повече вярвам във вас!

110

DMS

преди 7 години

Аз пък съм горд, защото доказахме ,че когато някой се нуждае от помощ, забравихме различията си и се обединихме за да му помогнем да не страда това момче.ЩЕ МУ ПОМОГНЕМ И ДА ЖИВЕЕ !Когато му назначат нужното лечение, ще направим МАЩАБНА DMS КАМПАНИЯ.Убеден съм..не вече съм сигурен, че всички ние, а и много други, ще подкрепим Стоян пак в неговата последна борба за да е жив и здрав. ВЯРВАМ ВЪВ ТОВА.

109

Светли

преди 7 години

А мен ме е срам, че живея в такава държава, която не обръща внимание на такива хора като Стоян...Успех, момче, стискаме ти палци, оздравявай бързо!

108

мими

преди 7 години

Много ме трогна тази история.Моля, периодично споделяйте информация за развитието на нещата - ако са необходими още средства да организираме мащабна кампания.Късмет и много,много успех на Стоян.

107

DMS

преди 7 години

БРАВО. УСПЯХМЕ.КЪСМЕТ И УСПЕХ В ГЕРМАНИЯ СТОЯНЕ.

106

Ина

преди 7 години

Здравейте на всички! Средствата, необходими за първоначалния престой (за поставяне на диагноза и, надяваме се, за определяне на лечение) са събрани, както Стоян е написал в страницата си във Фейсбук с благодарност към всички, които го подкрепиха. След връщането му от Германия ще има допълнително информация какво му предстои. Да му пожелаем едно по-леко пътуване, успешно диагностициране и завръщане с надежда за оздравяване! Бъдете здрави и все така добри!

105

мими

преди 7 години

Някой знае ли събраната сума до момента

104

Анонимен

преди 7 години

Ами дано да са се събрали.Според мене, не повече от 50 човека да са пратили.Средно по 60лв да кажем. туй са 3000лв.Пак малко, да го *** :(Дано скоро ни информират колко са събрани до сега

103

ник до ма1

преди 7 години

Много ясно. Вместо да харчат нашите пари за някаква столова за мильони и супници за по 20000 лева( които струват по 300), да отиват за нас. Безсрамници.

102

мад1

преди 7 години

Току що помогнах и аз. Дано да се оправиш по-бързо Стояне!

101

мад1

преди 7 години

До никИ аз така. Файда няма, някой все ги краде. По-добре да помагаме помежду си!

100

ник

преди 7 години

И аз пратих сега. Харчат се милиарди за обществени поръчки, а няма пари. Депутатите и правителството подновявят автопарковете на 3 години. За много мильони. Да им е гот. Спирам да плащам данъци. Бизнесът ми умира. Изкарвам го offshore. Вместо данъци, ще помагам на който мога. Децата ми не заслужават да живеят тук. Колко много злъч има в мен сега. Успех, Стояне!!!

99

DMS СТОЯН

преди 7 години

Стоян няма DMS защото парите трябва да се саберат до 20 този месец ,а за DMS се чака 3 седмици.Относно ,коя е банката, ДСК.Страхотна кампания се заформи тука, което е направо невероятно.всички са обединени,десетки даряват реално, кой с колкото може: 10,20,30,50,100 и т.н. Както,каза някои по доло, ЕДНА ВЕЧЕР НЯМА ДА ОТИДЕМ НА РЕСТОРАНТ А СТОЯН ЩЕ ЖИВЕЕ!