29

ххх

преди 7 години

мисията е изпълнена. обърка плановете на другата българска кандидатура. ошашави оон с огромното самочувствие, посредстевеност, и най-вече с мизерния си английски и жестикулирането.

28

Анонимен

преди 7 години

Като не можа да стигне гроздето е естествено да каже че е кисело.

27

Анонимен

преди 7 години

Залудо, КриСталинкеее... залудо! Само излагацията ти/ни остана от тази "твоя" разходка!

26

Анонимен

преди 7 години

3а чий отиде, сталино?Явно да се и3лагаш.

25

Анонимен

преди 7 години

Кристали оооо, отиде там по най- коварния начин! Защо ***?

24

сминдух енд чесън

преди 7 години

Тези ,които уговориха мача предварително се изложиха.И тъй като никога не сме играли честно ,този факт света го оценява подобаващо.

23

Анонимен

преди 7 години

американците да си я приберат ,и без това са помийна яма

22

Анонимен

преди 7 години

"България допусна огромна грешка. Да се хвърли г-жа Георгиева в състезанието на толкова късен етап си беше политическа катастрофа, казва за Доче Веле политоложката Йохана Даймел. Според нея Бокова е имала шансове да оглави ООН.В последното гласуване видяхме, че тя се справи значително по-добре. Именно тя се оказа най-добрата жена-кандидатка. И имаше шансове да стане онази желана от всички кандидатка от Източна Европа, която да заеме този висок пост.Във външнополитическо отношение беше нанесена голяма вреда - както за самата България, така и за ЕС.

21

АРЕ У ЛЕВО МА

преди 7 години

Тая ни взема всички за ТИКВИ

20

МИСИОНЕРКАТА

преди 7 години

СТАЛИНКА обаче работи само за долари. Никога безплатно

19

Анонимен

преди 7 години

Моята словесна карикатура на ситуацията е следната: две чорлави жени се дърпат за косите, като едновременнно с това са се надупили услужливо, едната на запад, а другата на изток

18

анонимен

преди 7 години

Борисов не искал да дава работа на бивши комунистически фамилии: ама ти сериозно ли говориш бе Борисов,истина ли е всичко това? Бъчварова дъщеря на виден комунист,Лиляна Павлова внучка на виден комунист,Миглена снаха на виден комунист ,Н.Младенов от виден комунистически род и т.н..Е наистина ти и другите около тебе не сте от толкова видни,ама и вие сте от комунистически родове -бащи,майки и вие самите.Защо бе Борисов бръщолевиш глупости,за толкова прости ли ни смяташ.Номера ти вече не минава .

17

Анонимен

преди 7 години

Жалките юдейски марионетки Бб, Цц, Дм, Рп, Ип изляха тонове помия, написаха хиляди доноси срещу Бокова и въпреки това тя е втора, а лакейката Сталинка остана извън всякакви класации.

16

анонимен

преди 7 години

Вижте карикатурата на Комарнитски във в.Сега.Уникална е. Впрочем дали са я показали сутринта по БТВ и НТ -съмнявам се.

15

смях

преди 7 години

Кажи и Сталинка и не се разправяй с нея. Световен лидер била бухахахахахах !

14

Анонимен

преди 7 години

Рекапитулацията от надпреварата за секретар на ООН е, че една дъщеря на масов убиец остана безработна

13

Анонимен

преди 7 години

Ее,ако изслушването ти беше 1 седмица по-рано ,щеше да можеш да се кандидатираш за президент на България ,ама има космическа програма дето набират космонавти, да не изтървеш и това място, виж колко сребърника дават и се кандидатирай,ти си дялан камък..

12

Анонимен

преди 7 години

Защо ли се сещам само за негативни епитети по отношения на тази? Дотолкова негативни, че ще ме изтрият ако ги напиша.

11

Гошката

преди 7 години

Айде още една майка героиня! Тая вярва ли си сама?

10

Тодоров

преди 7 години

" По думите й сме имали един последен шанс, който България е използвала смело, за което е получила уважението и подкрепата на региона " - Му-ха-ха-ха. Тея общи лафове сигурно са за неграмотния елкторат, не на нас сталинке. Сега вече знаем и новото ти прозвище: "пеп.ел.янка"