60

Анонимен

преди 7 години

До Анонименедин да каже нещо свястно

59

kasabaka1887

преди 7 години

До Shefket Колега много си напред с мисленето също така със брат ми мислим това за Канада

58

az

преди 7 години

Откакто стана смотано там, свалят визите... хората се връщат... много е скъпо и става все по-скъпо там.

57

Коч-ооглу

преди 7 години

Канадките имат големи бозки .Отивам !!!

56

Shefket

преди 7 години

В момента, който установат свободен режим тегля един кредит първо от банката на С.винаря фърлям още същиа ден ключовете на шефа взимам жената с двете малки деца и заминаваме в Канада -Монтеал или Квебек да карам тамИ да и да запиша жената с децата на социални помощи тамА пък вие мизерствувайте!

55

Ех Канада

преди 7 години

, ще продам червената си лада ,ще продам последната си рииза за билет до Монреал и виза ...В името на хляба и живота ще подтисна в мене патриота .....

54

www

преди 7 години

Тази новина откъде е? Тя се появи в пиар публикации на ГЕРБ в социалните мрежи преди седмица. Кога се е състоял този разговор? Канадската страна поела ли е публично ангажимент това да се случи и кога? Има ли странични "уловки", за които после пак ще трябва да се оправдаваме? Щото те и визите за САЩ падат по медиите вече втори мандат на Борисов, но още не са паднали съвсем.Борисов много често лъже. Научете се да бъдете критични, защото иначе става като с Желева, Бокова или Кристалинка.

53

хах

преди 7 години

Кой ще ти ходи в Канада ве...там са само западни меки китки и либерасти. Махнете визите за Обетованата Земя - майка Русия! Ако това стане факт, веднага 1/3 от българите се изнасяме там!

52

Избирайте

преди 7 години

Хора избирайте за плезиден - и Митьо Пищова и Радко Шишаркътъ и Радев и оная убавица вицето са все от наште , ора не се колебайте

51

Още по-дърт ком

преди 7 години

Трябва да се въведат изходни визи за всички Българе. Нема да ми ходят тук- там - ами да стоят и да копат в България. Има да се прави Белене има и Водни огледала, колкото искаш. Изходни визи няма да има за Русия, Северна Корея и Китай - който иска, да ходи да емигрира там. Ся кат вземем властта - първата работа е Белене - младо и старо да ходи на националния обект , че ще има да плащаме 20 милиарда , но ще бъдем горди с две атомни. Да живеят всички бекапета по земните кълбета

50

Дърт комунист

преди 7 години

Оставка на Бойко! Оставка ! Ще ми пътуват на запад......

49

Анонимен

преди 7 години

Това е огромен успех за българската държава, но има хора които искат да профанизират всичко което се постига! Червени ли са, зелени ли са - не ги знам, но не са добре с главата!

48

Факт

преди 7 години

Канада и САЩ вече не са това,което бяха,с визи,без визи-все тая!Виж,Австралия става актуална дестинация-горещо я препоръчвам,струва си!Там радиацията ще е най-малка(след войната).

47

Анонимен

преди 7 години

аз с огромно удоволствие бих отишъл в Канада или пък в някоя от северно европейските държави! КАНАДА !! КАНАДА ! КАНАДА!

46

Нйе на ГЕРП

преди 7 години

Джакузита макузита. Кибапчита, Цеца ши ми пейи на ошенци.Митхию Пиштофа - пойри ги кат риби, пални ги кату ягнита.Предисенд наш Митию, биюлейтиня нуомер 2двайсе и двей.Висепресидента Му Радку Шийшаркътъ щи му пумага. Порийят ги кату рийби, пълният ги кат ягинца.

45

Анонимен

преди 7 години

Мда, подхвърлиха залче заради резила в ООН-то, един вид, на на ви окапалци, за да не плачете много. Може и още някоя троха да има. За поп много, за владика малко.

44

Шопа

преди 7 години

Толкова малко желаещи да емигрират в Канадски Сибир, че ще почнат да ни молят. Явно българите в Канада са единици. Аз не си представям кой българин ще тръгне за студено място, вместо за плажове с палми. Да може ако е 101 % на сигурна работа с 2-3 пъти по-висока заплата. И пак не е сигурно. Аз в Сибир (руски или канадски) не отивам.

43

анонимен

преди 7 години

никакво тьрг споразумение с канада и сащ за гмо ако това е цената за визитеизобщо не ми трябват никакви визи

42

|V|art!n

преди 7 години

. Човека е прав, парите не са всичко, особено ако ги правиш с цената на много стрес и нон-стоп бачкане.

41

Кой е той ?

преди 7 години

Някой лъже много и то предизборнор а през 2017-ь като не отпаднат визите кой ще е виновен може би Орешарски или Сидеров или Ердоган или Путин или Тръмп ?