23

ognyanz

преди 7 години

САЩ и Великобритания имат свои интереси, Русия и Китай - също. Антониу Гутериш се е оказал компромисен кандидат. Но това, че се намериха хора от България, които работеха против българския кандидат, това не във всяка държава ще го направят. Ако не можехме да спечелим достойно, можехме поне да загубим достойно. А ни видя цял свят как се въртим като ветропоказател натам, накъдето по-силно ни духне вятъра.

22

Анонимен

преди 7 години

Двата червена картона са от Франция и Китай. Бокова бе фаворит на Франция. Не случайно на погребението на Перес пътува с френската делегация.

21

Гаден реалист

преди 7 години

"...Но Георгиева получи осем негативни гласа, включително два от държави, имащи право на вето(вероятно Русия и Китай)...."Съгласно резултатите след ключовия вот Бокова е получила подкрепата на седем държави от Съвета за сигурност. Същият брой членове са гласували срещу нея, като сред тях има две държави, които имат право на вето( вероятно САЩ и Великоритания)......"

20

ognyanz

преди 7 години

До Гаден реалист: Червен картон не е даден на никого. Ако имаше такова нещо, пак щяхме да го научим от медиите. И не от България се тиражира твърдението, че ще бъде избрана жена от източна Европа. Късно е вече за оправдания. Сега и да вземем всички да се обявим за върли антикомунисти, пак няма да спечелим нищо.

19

Гаден реалист

преди 7 години

За разлика от края на втората световна война, когато нацизма беше разгромен напълно и никой свързан с него не припари повече до висша длъжност, след студената война война събитията се развиха по различен начин. Да сте чули за обесен комунист? За осъдени главорези? Нищо подобно. Все пак страните на запад от нас лека - полека зачеркнаха номенклатурата. При нас обаче Бокови и Борисови виреят, уви... :(

18

Анонимен

преди 7 години

До Гаден реалистНе знам нашите медии.Но я вземи прочети малко Гардиан , Дойче веле , Ройтерс и така нататък. Но явно *** няма как да си признаите че сте марионетки.

17

Анонимен

преди 7 години

Бокова нямаше никакъв шанс. Факт е че Георгиева само с два дни кампания стана седма, а Бокова с два месеца дундуркане и напъни е едва четвърта.Друг път не залагайте на дъщери на комунистически убийци от близкото минало!

16

Анонимен

преди 7 години

До Гаден реалистВ ООН на никой не го интересува дали Бокова произлиза от комунистическо семейство или не. Това витае само във вашите празни глави . Вие нямате собствени мисли.Вие повтаряте това което ви кажат , просто повтаряте като папагали опорните точки които бяха спуснати от Кръстев и сие.

15

Анонимен

преди 7 години

И какво сега, ако слушаме червените престъпници Борисов трябваше да осигури комфорта на поредната комунистическа фамилия за още 5 години напред?

14

Гаден реалист

преди 7 години

Огняне, облъчен си от нашите медии, които изкараха Бокова основен фаворит. Много лъжи, много нещо се изписа. Най-голямата беше, че щяла да е жена от Източна Европа и понеже Бокова отговаряше на това описание - фаворит номер 1. Две страни от съвета за сигурност (вероятно САЩ и Великобритания) са й показали категоричен червен картон. Дори един червен картон е достатъчен, за да не я изберат.

13

ognyanz

преди 7 години

До "Гаден реалист": Това са абсолютни измислици. Представителите на коя държава са заявили публично че "категорично отказаха да гласуват" за Бокова ? Ако имаше такова нещо нашата обслужваща политиците журналистика нямаше да го пропусне. Сега, Бойко и Даниел Митов, след като провалиха българската кандидатура (а им помагаха и други), естествено че е време да оправдаят себе си

12

Гаден реалист

преди 7 години

До ОгнянзЯвно не си разбрал, че повечето страни в Европейският съюз категорично отказаха да гласуват за червеното куче - медалист. Гласовете за Сталина нямаше да отидат при Бокова, по-скоро при португалския другар Гутериш.

11

Анонимен

преди 7 години

Изкуственото налагане на така наречените "квоти" за пореден път се провалиха !

10

ognyanz

преди 7 години

До "Гаден реалист": Именно с такива приказки като твоите, пишман-реформаторите работеха срещу кандидатурата на Бокова. А тя два пъти е избирана за председател на Юнеско. По твоята и на пишман-реформаторите логика тя не е трябвало да бъде избрана и там. Как да не се сети човек за известния виц, че до казана, в който били българите нямало пазач, защото те сами се дърпали един друг обратно. Хайде, радвайте се сега, плиткоумници и си стойте в казана.

9

Анонимен

преди 7 години

Ирина Бокова съвсем сама успя да докаже на целия свят, че е личност с качества и не позволи да я подритват като мpъсна изтpивалка нито САЩ, нито Меркел нито тиквата и слугинажа в България. Второто място говори само за себе си, а наглата парашутистка я забиха на десето място - на дъното.

8

Анонимен

преди 7 години

При гласуването Ирина Бокова се класира на четвърто място, а Кристалина Георгиева на осма позиция. Според анализ на Ройтерс обаче Бокова е заела второто място непосредствено след Гутериш.Бокова е на второ място според всички анализи, не само според Ройтерс - Ройтерс рубладжийска агенция ли е? А и сега няма никакъв смисъл повече някой да избутва Бокова нагоре - всеичко свърши. Само на една част от българските медии им е наредено да пишат, че Бокова е четвърта.

7

Анонимен

преди 7 години

Отдавна беше ясно. Честито на Антониу Гутериш !

6

Гаден реалист

преди 7 години

Всички трезвомислещи хора бяха наясно, че запада и САЩ няма да гласуват за червеното ла-но Бокова. Все пак два месеца ни обяснваха колко силен кандидат била, как щели да изберат жена от Източна Еворопа, как Франция копнее за нея, колко е еродирана потомствената комунистка и т.н. Видяха, че няма да стане и пуснаха Сталина, за замазване. А замазаното взе, че замириса...

5

:)

преди 7 години

На Сталинка са и обещали да му поноси папките по коридорите :) Боко как ни излага по света.. просто не е истина. Сталинка, преди това Желева... ужас.

4

До 6

преди 7 години

Кристалина и за чистачка в ООН не става ...