10

tr

преди 7 години

Do ivanovNaistina pich turcite i anglichanite sa glupaviAz pak se chudya vie bulgarite kato ste tolkova umni sto sre kenefa na EU

9

Анонимен

преди 7 години

До Иванов 1А повечето българи са вундеркин! Като ни видят държавата и веднага ни бъркат със Швейцария! :))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3А за повечето българи не трябва да пишеш нищо на Гугъл! То се знае по дефолт!:))))))))))))))

7

Анонимен

преди 7 години

Само крайно комплексиран и озлобен човек може да нарече англичаните грозни. Някои могат да си мечтаят за английска красота. Специално по отношение на мъжете, по-красиви и чаровни от английските мъже няма. И децата им приличат на ангели. Италианците са най -грозните и досадните, а питат защо англичаните са 'мръсни"?! Яд ги е, защото в Англия считат италианците за * - повечето ***, говорят с 300 думи в минута и жестикулират като невротици. Германците са хубави, но супер скучни и всъщност доста глупави. Виждала съм как се напиват.....няма такава.грозна гледка! А ако някой е

6

Анонимен

преди 7 години

Англичаните са били добре и пак ще бъдат! Ние да му мислим! Викате пиели, напивали се, друсали се и пикаели под път и над път. Я сега се събудете и ми кажете съвсем честно ние българите нямаме ли си такива индивиди, пияни, друсани та даже напикани?!?!Белите англичани са 55 милиона а ние - 7 я има я няма! Сметнете ги процентно и ще видите ние къде сме сравнени с тях. Всеки народ си има *** но за съжаление нашата е в много повече. Ето и за това сме на този хал!

5

Чичко Гоогле

преди 7 години

Напиши "Как САЩ" и виж какво ще излезе.

4

Анонимен

преди 7 години

Защо енгелезите след 22 часа като излязат от кръчмите напушени и нашмъркани и мъжете и жените уринират по улиците? Това съм го видял лично с очите си. Бях едно година в енгелезия и направо се отвратих. Такова племе няма да намерите никъде другаде по света та дори в африка!

3

ники

преди 7 години

до анонимен само глупав човек става богат за сметка на другите

2

Анонимен

преди 7 години

Ако напишеш в Гугъл:Americans, търсачката автоматично добавя Stupid, демек прости. Без коментар!

1

Анонимен

преди 7 години

До ИвановТи като си много умен, защо си беден ?