21

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се ще вдигнат здравната осигуровка на 10% ,вече потребителската такса ще е 5,50 лв ,парно,ток,вода ще е лукс ,а около вас ще щъкат афганистанци и иракчани с погледи на убийци..

20

Анонимен

преди 7 години

Има един стар обичай в с.Бродилово (Странджа). Нарича се тричане на кучета. Може да се приложи и на хора. Има лечебна цел. Ще ми се да ги хвана всичките тези дебелогъзи нищоправещи българоубийци и да ги въртя (тричам) на дебело въже докато дишат. Може и да им излязат белите мишки от празните им кратуни.

19

хилъри

преди 7 години

бойко ще върне ислямското робство,гласувайте за продажните мишоци

18

nikolay

преди 7 години

Откриване на бежански центрове за емигранти,Къде е логиката???????Сигурно аз съм *** и не разбирам.

17

Анонимен

преди 7 години

ВЪВ ВСЕКИ МАЛЪК ГРАД ЩЕ БЪДАТ ЗАСЕЛЕНИ ПО 100-200 СЕМЕЙСТВА.ТЪРСЯТ ТАМ, КЪДЕТО ИМА ПРАЗНИ УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ, КЪДЕТО ДА ОБУЧАВАТ МИГРАНТЧЕТАТА

16

Шоумен

преди 7 години

Голямата далавера с парите за бежанци да започне - СЕГА!

15

Един от Северозапада

преди 7 години

А гласувайте за ГЕРБ, де?????Впрочем-софиянци ще гласуват.Баце им направи магистралки, метро, зала, обещава да не прави бежански лагери в Софийска област, да ги разселва на друго място, и Софиянци пак ще гласуват за Банкянското слънце.Но и да не гласуват, Герб организират изборите, и броят бюлетините.Сигурен съм, че вече са напечатани и даже въведени на електронен носител, и правилните протоколи, които да се подадат към ЦИК...........

14

гтф

преди 7 години

тояга трябва за гербавите и май много е наближило

13

Анонимен

преди 7 години

На 7ми октомври утре елате в 8 пред Света Неделя.Кажете не на тормоза на мигрантската клика и бездействието на ченгетата,които ги пазят.

12

Анонимен

преди 7 години

Ей,тихомълком ще го направят!!Няма такива предатели,хора!?!? ПРЕДАТЕЛИ! ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЩЕ ГИ ИЗСИПЯТ ВСИЧКИТЕ КА.МИ..ЛАРИ ТУК!Никаква търпимост не трябва да има!

11

тт

преди 7 години

За тази година няма пари, но за следващата има, за да унищожат България и да я превърнат в ислямистко гето! Бъчвата вчера нали си го каза, също така жените на ЕНП се събирали в София на конференция посветена на мигрантите и интегриранито им, Швеция /държавата на 2 -ро място по изнасилвания и над 50 no-go-zone, щели пък да ни съветват как да интегрираме непридружените "деца-бежанци"/ които са над 20 годишни пръчове/.Ако не се вдигнем и изметем арабопитеците и техните подръжници, губим България!

10

До чужденеца

преди 7 години

Този народ ще се надигне само ако пръдне петела!На бас че никой няма да си мръдне пръста и ще се прави на ударен.Хахахахахахаа

9

До 4

преди 7 години

Народа спи,спи и то дълбок сън!Българския народ е наивен и страхлив.1944 година управляващите се подиграват и смучат кръвта на народа и никой не смее от овчия народ да повдигне глава.На приказки сте ''велики'' на дела кръгла нула като емблемата на Ауди.Едно време *** прабългари са били храбри бойци и се биели до последно.Днес българите стоят и чакат някой пак да ги освободи.Само че този път помощ няма да дойде от никъде.

8

чужденеца

преди 7 години

Народе Български,кога ще разбереш че твоето мнение си е само твое и на управляващите не им пука за вас и вашите тегоби.Време е да се действа не с писмо а с дърво.На оружие братя и сестри български,да претъпчем тез ГЕРБЕРИ крадливи и продажни.

7

ИМА ЛИ СПАСЕНИЕ...

преди 7 години

Ужасът нараства със всеки иминал ден! Не се знае какви ще се случи утре! Възможно е да бъде допуснато нахлуване на 100 хиляди или 200 в България! Изнасилвания, атентати и колене! Правителството доказа своята продажност! Бъчварова обяви, че заселването на араби е "нещо нормално"! ЩОМ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР КАЗВА, ЧЕ ТЕ МОЖЕЛИ ДА ДОЙДАТ И ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ БЕЗ ПРОБЛЕМ И ТОВА Е НОРМАЛНО, КАКВА БЪЛГАРИЯ ПОДГОТВЯТ ТЕЗИ ХОРА?Меркел се разпореждала кой да посочим за ООН? ...

6

алекс2

преди 7 години

19 !!! Другото е бля бля бля

5

Анонимен

преди 7 години

Е те парите няма да са от бюджета, Европа ще дава, за да си ги събираме тука. Ще станем един чудесен хъб за бежанци! За Борисов не е важно как българите ще съжителстват с тези, важното е пари да му се дават!

4

мда

преди 7 години

Като няма кой да "населява" казармите ни рано или късно ще ги ползват другите... началото на края на западната цивилизация... и ние няма какво да се залъгваме сме от нея... рано или късно "вакума" ще се запълни и на нашата земя ще има различен народ. боли ме от факта но май е неизбежен колкото и да не ни се иска...

3

Българина

преди 7 години

Народе стягат се тия башибозуци герб трябва да си ходят. Въртят сочат все тука ги държат. Тези не са хора който не ги виждал, няма интеграция само проблеми и ислямизъм. Идват избори президент патриот!

2

Анонимен

преди 7 години

Статията е накъсана, логически непоследователна и изпълнена с недомлъвки, догадки и уклончиви мнения. А мнението е само едно и то е, че "бежанците" нямат място в България. От всеки български гражданин те би следвало да бъдат третирани като престъпници - нарушители на държавна граница.