14

шекелджии

преди 7 години

Василева, спрете се вече. Позор!

13

Анонимен

преди 7 години

Статията е пореден калпав опит за омаскаряване на един качествен политик, който мисли за страната си. Само дето никой не се връзва на подобна жалка пропаганда.

12

славянин

преди 7 години

Орбан знае какви да допуска до страната си - работливи и съвестни хора, а не ***, за разлика от Вулгаристан, Ингилистан, Жабаристан, Швабистан и останалите!

11

Да се гледа в бъдеще

преди 7 години

ДО 28 АНОНИМКА ! Ще си чукат главите . Да не стане като Меркел с мигрантите . Защото този и семейството му няма да си кажат истинските цели , както ги казват мигрантите . Ще стане като в Америка цели китайски квартали и дори градове . А за малка държава спрямо Америка това ще е пагубно . Тук няма забрана за развъждане на китайчета както в Китай !!! Не мислят какво ги чака после. Да те завладее умен бизнесмен е по-възможно отколкото *** емигрант ! И ще има робство - яко да служат на китаеца .

10

Aнонимка

преди 7 години

Това е президент на народа си а не като другите пионки на ЕС , хвала на неговата предвидливост и находчивост и така с богатите инвеститори прави богати и своя народ.

9

Анонимен

преди 7 години

Унгария, като изключим изключително трезвата политика спрямо "бежанците", се показа и като далновиден икономически играч. Описаното в статията е чужда инвестиция, но не тази, която сме свикнали да виждаме - изкупуване на безценица и разорени граждани, а става дума за хора, които са дошли с парите си и влизат директно в оборот.

8

николай

преди 7 години

"За разлика от бежанците които се спасяват от конфликти", помиярското журналистическо съсловие е уникално.

7

Анонимен

преди 7 години

Орбан е стара лисица и е истински държавник, който не съсипва а защитава държавата си нещо което нашите държавници не правят. Едно голямо БРАВО за него. Унгария ни мина а ние дишаме праха и.

6

Анонимен

преди 7 години

Жълтата раса ще превземе света.Казано е.

5

Анонимен

преди 7 години

Китайците са чести, чисти и трудолюбиви хора. Не създават проблеми, не искат привилегии. След тях никога не е оставало такова сметище като на остров Лесбос от съседната статия например. Добре дошли са, да идват колкото искат!

4

Анонимен

преди 7 години

ПО ДОБРЕ ЧАЙНА ТАУН ОТКОЛКОТО МАЛЪК БАГДАД.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами китайската култура е за предпочитане. Не всичко е пари. Китайците са трудолюбиви и скромни. Какво общо има с бежанците?

2

гайбаньоориджинал

преди 7 години

Орбане ела в Димитровград на пазара да видиш само ела...

1

Анонимен

преди 7 години

Че то и у нас е така,има китайска диаспора от няколко хиляди които инвестират и работят и не чакат някой да ги дундурка само защото са будисти.