22

kklisures123

преди 2 години

Hello. And Bye.

21

Анонимен

преди 7 години

Григор участва в далеч по-силния турнир в Пекин, вместо да бъде 8-ми поставен в Токио (който пак е АТП 500), главно заради лакомите му мениджъри от IMG(на Федерер хората). Заради тях след 3 седмици ще играе в Базел (срещу Надал, Вавринка, Нишикови, Раонич, Чилич и сие), вместо на далеч по слабия турнир във Виена, където ще са само Мъри и Тийм.

20

Анонимен

преди 7 години

Много силен турнир е китайския. Интересното е, че Гришо можеше да отиде и на японския и с отпадането на Кей Нишикори можеше и да го спечели. Двата силни турнира са от серията 500 и дават еднакъв брой точки, но Гришо избра по-трудния турнир. Защо ли ....

19

Анонимен

преди 7 години

Все пак срещу Надал. Рафаел Надал току-що победи Манарино с 2:0 сета, но за малко не се стигна до трети сет, а там не се знае знае ли се.

18

РККА

преди 7 години

e поне ще гледаме Надал ..аз не се оплаквам..

17

ха ха

преди 7 години

Е как кой ,китайския !

16

до 15

преди 7 години

Не е ясно какво се опитваш да ми разясниш!Ясно е, че имаш сериозни проблеми със пунктуацията!

15

да

преди 7 години

Така е ,Джоко го е печелил 6 пъти ..............Проблема е че Григор и един не може да спечели и в това е проблема ,който се опитах да ти разясня,завистнико !

14

до 11

преди 7 години

До вчера турнира не ти беше посредствен, но след като Григор напредна, нещо се промени у теб. Явно Мъри, Надал и Раонич и те са посредствени?

13

до елитарния Н 11

преди 7 години

Той защото е посредствен турнир, затова Джокович го е печелил 6 пъти, а? Кому е нужен твоя завистнически коментар?

12

Анонимен

преди 7 години

До мда"Ако всеки ден играеш мач ,къде е насладата от момента." Ами не играй всеки ден мач. Ходи само на най-големите турнири, печели ги и се наслаждавай.

11

мда

преди 7 години

Поредният комерсиален турнир за посредствените .Става нещо като БНТ култура ......... Посредственици се опитват да кажат нещо си .Та и този ,подготвил се за Пекин ,а в Америка,Париж и където трябва излиза от корта с наведена глава.Кому са нужни тези турнири и измислените спортисти като Григор? Така губи и тениса ,не случайно Джоко загуби тръпката.Ако всеки ден играеш мач ,къде е насладата от момента. И остават посредствениците като Григор . Бенентешка култура ,да ви учи на нещо ?

10

Анонимен

преди 7 години

Строхотна подготовка показа, вчера игра близо 3 часа, докато Пуи почиваше! Дано китайците да се научат да си нареждат програмата занапред

9

е,и

преди 7 години

Липсват титлите !

8

Мастера

преди 7 години

Днес бг вие сте простаци! Хасковлията...алооооо, Българин е, вие сте от Асково! Никакво уважение, драскачите ви са за уволнение! Неграмотници!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКой ли е този Мишо? Или давай, лав да става.

6

Анонимен

преди 7 години

Пак не игра кой знае какво и пак би, при това 16-я в света, който е и в чудесна форма. А ако почне да играе добре, какво ли ще ги прави?

5

Анонимен

преди 7 години

Един месец му се играе, шест не. Нормално процедура за Мишо!

4

Браво Гришо

преди 7 години

Май с новия треньор нещата потръгнаха. Дано продължи така и скоро ще влезе в топ 10.

3

Браво

преди 7 години

Победа над 16-ия в световната ранглиста в един оспорван мач. Спечели досега 90 точки за ранглистата и 77375 долара от наградния фонд на турнира. Сега го чака победителя от срещата между Надал и Манарино.