51

Анонимен

преди 7 години

Вижте министрите на Бойко и кажете кой си режи на мястото с качества? Вижте колко са смешни и какво очаквате от такива палячовци като този на снимката? Този според вас става ли за Външен министър, къде се е обучавал за този важен пост. Как очаквате този да застане и да защитава интересите на страната през политици от топ класа?

50

Дипломатически Гаф

преди 7 години

Единственото, което направихте е ОГРОМЕН дипломатически и МОРАЛЕН ГАФ. Сериозните хора държат докрая, отмятат се фурнаджийските лопати и мижитурките. Имах добро мнение за Георгиева, но след приемането на кандидатурата, при положение, че по-голямата част от народа подкрепя Бокова (имаше Анкете - 72% бяха за Бокова) и Бокова не се беше оттеглила, беше калташко да пиеме.

49

Анонимен

преди 7 години

Не си правете илюзии и спрете да говорите за неща за които си нямате идея. Никой от великите сили не е допускал за момент, че този пост може да бъде зает от българка. Португалецът беше точният кандидат в точния момент. Той е бил министър председател на Португалия и 8 години шеф на организацията по бежанците към ООН. Сега когато целият свят е изправен пред гигантския бежански проблем е редно да бъде избран човек с огромен опит в тази област. При това той си е вършил работа успешно и от сърце.

48

Анонимен

преди 7 години

До РККАКакво толкова неясно, брато? Обикновен ***, американска ...как се казваше онова, дето го слагат под лежащо болните? Бедеразд - сега е модно! Слушка и папка. Удобен като ароматзирана трипластова...

47

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТААбсолютно логично е като видиш, че конят ти куца - да го сменишНали трябва да разбираш от коне и да различиш кой е куция кон. Боко не е от разбиращите да знаиш.

46

Пък мен ме кефи,

преди 7 години

като гледам усмихнатия пудел на картонче.

45

Анонимен

преди 7 години

ало американското ***, май Бокова се представи Блестящо в сравнение със СТАЛИНКА МЕКЕРЕТО

44

Анонимен

преди 7 години

ТАКА СТАВА, КАТО СЕ ПРИБИРАТ СЛУЧАЙНИ ХОРА ПО ПЪТИЩА И КРЪСТОПЪТИЩА И СЕ ПРАВЯТ МИНИСТРИ

43

Дедо Гого

преди 7 години

***! Нахален като комунист от фракция Герб! Тия са свръх нахални !

42

РККА

преди 7 години

Този ми е изключително противен,странно как всички министерства се напълниха с човечета изпъплили от фондации със неясен произход и финансиране....ПП.а може би не толкова неясен...

41

НДИ

преди 7 години

Тъкмо мислех да завърша Националния Демократичен Институт на Ирак и видях какво творят неговите кадри и страшно много се разочаровах!!! Много ниско ниво бе, в тоз Национален Демократичен институт на Ирак!!! Толкова нямаше ли къде другаде да отидеш бе къдравелко, че отиди във финансирани от ЦРУ структури!!! Ама на ЦРУ Сноудън им е малко!!!

40

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Абсолютно логично е като видиш, че конят ти куца - да го смениш... - а той освен, че куцаше - за всички беше видно, че е червен до мозъка на костите си...А Митов постъпи по единствения възможен и правилен начин...

39

Анонимен

преди 7 години

Къдравата Сю пак се изказала...

38

123

преди 7 години

18.00ч. На среща пред парламента.

37

taktakarak

преди 7 години

Българка ще спечели поста ген. на ООН, тогава, когато видите евреи да се връщат от жътва!!!хахахахахахахахИ когато Далай Лама го изберат за ген. на ООН да бръкне в джигера на Китайците!!!!хахахахахахахахахахахаха!!! Само ВИНЕТУУУУУ!!!

36

ДИМИ

преди 7 години

"ЕДИНСТЕНА И УНИКАЛНА" КРИСТАЛИНА.Чудо на чудесата!!! Цял свят занемя.ЧИИ БОЛЕН МОЗЪК ИЗМИСЛИ ТАЗИ ФОРМУЛИРОВКА.МОЖЕ БИ ,САМИЯТ ТОЙ-МИТОВ? Жалък ***!

35

gtf

преди 7 години

не другарю, вас ви изложиха за пореден път и ви показаха, че не ставате за голямата политика. Вие сте мишоци, които никой не уважава защото лесно можете да бъдете манипулирани (вероятно с не много пари, докато големите играят със милиарди). Ако бяхте с поне малко достойнство, сега щяхте поне да си мълчите.

34

Анонимен

преди 7 години

жалък американски пудел е това човече

33

Анонимен

преди 7 години

Как така с лека ръка позволихте на Михайлов да изпрати компрометиращи измислици на 58 страни, уронващи престижа на Бокова? Засрамете се най-после.

32

Продажници

преди 7 години

Българското правителство за пореден път игра за чужди интереси. Сталинка беше марионетка. За колко ли сребърника и срещу какви обещания?