11

Анонимен

преди 7 години

защо ни мислите за глуп... фронтекс така пази италия ,че ходи до либия да им докарва мигрантите. тези плунжери ще ходят до Истанбул да ги спасяват и след това разселват у нас където има джамии

10

Анонимен

преди 7 години

До до 2Защото става дума за охрана на границите от невъоръжени хора, не войскови части. А нямаме сили и възможности. Защото първия боен полет на самолет е от български самолет. Защото сме произвеждали самолети и... и много, много друго, което сега е само внос. И защото имаше такава държава България, с армия, незнаеща какво е поражение на бойното поле. А сега се превръщаме в една плюнка на картата на Европа.

9

Анонимен

преди 7 години

Схемата е елементарна!ЕЦБ печата "едни пари",10% от които трябва да бъдат обществено оправдано и благоприлично "усвоени",а другите 90% трябва да бъдат "присвоени" от брюкселската и националните държавни и партийни бюрокрации!Това е и целта на занятието " помощ за бежанците".Обществено оправдано ЕС чрез ЕЦБ печата и раздава 10 млрд евро - по 10 хил.на 1 млн бежанци,за да се "спасят" и дойдат в ЕС. А "трафикантите" са подчинени на "правилните" евро и национални служители!Нищо ново под слънцето!

8

Некъф луд

преди 7 години

Ква охрана е това *** ***. Тия са си чисти посрещачи. И като ги хванат на границата какво правят връщат ги в турция или им подмиват задните части с език и със дълбок поклон ги настаняват на бели чаршафи.

7

Din

преди 7 години

Bazovite lageri na chujdestrannite teroristi v bg s europeiska ohrana?!

6

до 2

преди 7 години

До Анонимензащо пък ЧУЖДИ самолети и граничари ще пазят НЕБЕТО НИ и ГРАНИЦИТЕ НИ ? ще пазят и хоро ще играят. тези граници са и техни. няма ние да се напъваме за целия ЕС ! като не искат навлеци,ще пазят външните граници,каквато е нашата !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Вие загубихте всякаква легитимност!Провалихте се във външната политика - нито един западен политик не ви уважава, напротив - използват ви като пудели. Тези на изток пък въобще не ви броят за живи.Перуци съсипа армията - днес разбираме, че великата сделка за МиГ-29 се е провалила, поляците нямали ресурс да ремонтират.Провалихте се с кандидатурата за ООН. Провалихте се с бежанците - ислямизирате България поетапно.

4

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКА, калинки! ВЪН! МАФИЯ!

3

Анонимен

преди 7 години

I taja ne stava no sedi tolkova gen profi ima bb ja sloji sa da mu klukarstva koi kakvo govori sa nego obarkana slaba jeni4ka gorkata rumjanka

2

Анонимен

преди 7 години

Чужди самолети да охраняват небето ни, чужди граничари да пазят границите ни, чужди мъже да... Е до там няма да стигнем. Не е ли време да си наемем премиер от чужбина?

1

Анонимен

преди 7 години

Некадърница