16

Хване Юрганевски

преди 7 години

резко ми дреме дали леевски ще паднат от цска, от не цска или от литекс. то резултата на мача е ясен.другото е липса на внимание

15

Анонимен

преди 7 години

Прави са подуянци. Свърши се с чорбата.

14

Стига бе

преди 7 години

Предстоят два важни мача на Националния отбор, върху които сме концентрирани всички нормални привърженици на футбола, но не и л.мпените от Подуяне, за които единственото и "Най-важно" събитие на годината е мача срещу уж НеЦСКА, а не знам кво си... ОК, "убедихте" ни - "няма" да играете срещу ЦСКА, а и вие не знаете срещу какво... Оставете ни да се концентрираме върху Националния отбор!

13

Анонимен

преди 7 години

Време и от ловеч да се изнесем и дя им покажем на рогативизма има поне една камара живущи там но това сие цска от ловеч си ги подкрепяме да излочаме рогата с тяхната хореография мошенници

12

Анонимен

преди 7 години

След като са се кръстили цска е цска краи на драмите кои поръчва музиката тои плаща дали е цска или литекс кво значение има че ви мочаме

11

Анонимен

преди 7 години

Ами играйте си дербитата с Лайногорец бе ***, победата ви е сигурна, Домуса обича много Уефски

10

Зайо Байо

преди 7 години

Напишете euroidiots в Гугъл и се радвайте на резултатите !!!

9

Справка

преди 7 години

До чететеПрез 1966 г. е създаден фк Динамо Берлин с 10 поредни титли.Най-много титли в България е фк Левски с 73 трофея. Динамо има в Загреб, / Букурещ, Киев, Тбилиси, Мадан и много др соц. градове/.

8

Един Българин

преди 7 години

До чететеИ какво излиза? Имало е отбор на Левски, който комунистите се опитват да затрият, защото ги е страх от единството на привърженците му. Защото комунизмът затрива всичко хубаво, а създава б0клу.ци - през 1948-*** червени, крадейки по същия начин (като гришата) стадиона и отбора на ракетни войски! Това е голата истина и аз наистина съжалявам свестните почитатели на нсъществуващия вече ЦСКА. Въпреки, че е създаден по същия ск***п***н начин, с тези хора се подиграха безцеремонно.

7

Анонимен

преди 7 години

Целта е да има напрежение съдията да опорочи мача да се върне цска-со в А-окръжна да отнемат 10 точки на Левски и да вкарат от Б в А група Литекс и ЦСКА-друго.

6

до четете

преди 7 години

а динамо дрезден не е ли от германия, май ти не си "чел"? ;)

5

Анонимен

преди 7 години

УЕФА не е казала, че това е отбор с история и успехи. Просто казват, че това е новосъздаден клуб, който няма нищо общо с ЦСКА. Отбор, стъпил на лизенза на Литекс, но без историят. Всъщност Гришата направи на маймуни привържениците на ЦСКА като преименува отборчето си и го премести на Армията с благоволението на Борисов и Кралев.

4

четете

преди 7 години

Два въпроса за говедата на кое място са се класирали в първенството от 1950 до 1956. Отговорът е на никое.Тогава СК Левски е закрит!!!!По това време в АРФГ съществува отбор под името Динамо и е бил два пъти шампион,три пъти на пето място,и по веднъж е бил втори и трети.Отбор на Леффски под това време не играе в първа група или както се е казвала тогава.В този отбор е имало 6 футболисти на Леффски.Пои въпроса на комунизма-кажете колко отбора се казват Динамо в Англия,Франция или Германия?

3

Ха!

преди 7 години

Най-после официално становище отговарящо на истината.Етрополе и на Реал Мадрид да го прекръстите пак ще си е Етрополе.На заблудените - сполай (жумете и викаите. че е цска докато си повярвате).

2

a

преди 7 години

а ***, кой е истинският левски ? хаха смешници

1

Анонимен

преди 7 години

Това не е ЦСКа - това е Литекс - ЕТрополе. ЦСКА умря на 9 септември 2016 година. Борисов го уби.