117

Анонимен

преди 7 години

И България, която е на дъното на всички класации по жизнен стандарт, която изобилства от корупция, несправедливост и прочие...., реши да възпроизведе човек, който да стой на върха на пирамидата и да дърпа конците на Света....

116

тя

преди 7 години

От къде извадиха тая жена , та я направиха да взима грешни *** ,каквито българите не са и сънували!? Тя с нищо не е по -умна от много преподаватели в България , които са с мизерни доходи!

115

Анонимен

преди 7 години

Нашите най-умни деца заминаха на Запад да оправят генофонда на развитите държави, а Кристалинка ще ни внася генетично обременени субекти с всевъзможни деформации и нисък интелект, да "оправя" нашия генофонд. Ако парите, които държавата отпуска за "мигрантите", бъдат давани на майките с висше образование поне за първите три години на детето, то тогава доста бързо ще си оправим генофонда. Но някои не искат.

114

Анонимен

преди 7 години

Ееех, как елегантно еврокомисията искаше да се отърве от това нещадърие, ама и в ООН не пасат трева. Очертава се един друг да лапне дръвцето и да се прости с поста си. Сталинка ще си намери подслон след зитичане на мандата в ЕК.

113

Анонимен

преди 7 години

До истинатаистината е, че чугунените десни играят за чужди интереси, на какво са т.нар. десни- ами втория ешелон на БКП -пребоядисани в синьо, отврат, потрес и гнус

112

Анонимен

преди 7 години

КАНДИДАТКАГА НА ГЕРБ БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛА И НАХАЛНА САМОХВАЛКА.

111

Анонимен

преди 7 години

ПРЕХВАЛЕНОТО ЯЙЦЕ СЕ ОКАЗА ЗАПЪРТЪК

110

Englishman

преди 7 години

Почини си Сталинке и вземи та научи малко английски през това време. И да не забравиш отново - да дадеш малко пари и на България за наводненията не само на Италия и т.н.... нали беш шеф там на бедствията и аварийте, вътрешен човек :)

109

Иво

преди 7 години

Дано се покрие завинаги и да не ни занимавате повече с нея!

108

Анонимен

преди 7 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

107

Анонимен

преди 7 години

според мен се покри с позор

106

истината

преди 7 години

Истината е че и двете комунистически кандидатури НЕ МИНАХА!

105

шамарената фабрика

преди 7 години

До гуагуаЗначи според теб всички които не са избрани са шамаросани ?

104

Анонимен

преди 7 години

До Yakov Това е станало с нейно съгласие и вероятно срещу нещо! Ще поживеем ще видим.

103

Ъ?

преди 7 години

Тази дето предлагаше да решаваме демографската криза с мигранти........Ако зависеше от мене, не бих гласувал за Кристалина не бих гласувал и за Бокова, пък това че са българки ми дреме на *****

102

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

И България, която е на дъното на всички класации по жизнен стандарт, която изобилства от корупция, несправедливост и прочие...., реши да възпроизведе човек, който да стой на върха на пирамидата и да дърпа конците на Света....Ама вие сериозно ли?! ХА- ХА - ХА! Айде да си оправим нашата кочинка, след това да видим какви управленски кадри можем да дадем на Света....!!!

101

Yakov

преди 7 години

Жалко, че тази жена беше използвана! Дано тя да го осъзнае!

100

резила на СТАлинка

преди 7 години

Видя ти се истинската същност на посредствен човек със семпли възможности,повърхностната езикова култура,неотговаряща на претенциите ти и безкрупулно поведение на слугинаж,готов на всичко за висок пост.Изложи народа си,показа агресивен кариеризъм и селски манталитет с удряне по кокалчето и разбутване с лакти,гротескно гарниран с весело припкане покрай силните на деня.Един почтен човек ще разбере шамара,зашлевен публично и ще се оттегли от сцената за да не става за смях.Ти не си такава .

99

анонимна.

преди 7 години

Какъв срам за българската ДЕМОКРАЦЯ. Язък.......

98

гуагуа

преди 7 години

Следтози звучен шамар който ви залепи цялата международна общност на теб и на тиквата , трябва да се покриете за постояно , а не за месец , да се скатаете и да чакате да отшуми.Класирането на Кристалина е пряко отражение на тежеста на нашият министър председател на международната сцена.