68

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав и да си изпълни всички цели които си е поставил!

67

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам му съдбата на Караджич. Караджич се кри от трибунала в Хага около 10 години. Беше си пуснал брада и се представяше за лечител. Путин може да се крие и повече. Достатъчно е да си махне ботокса и ще стане направо неузнаваем. Е, ще прилича малко на стар, сбръчкан китаец но може с добър късмет да избегне правосъдието дълги години. Докато приятелите му не го притиснат за парите......

66

Анонимен

преди 7 години

В света трябва да има баланс! Много са ми симпатични Щатите, но без достойна равностойна опозиция, натвориха такива глупости в световната политика, че ни напълниха с джихадисти.Затова, да е жив и здрав Владимир Владимирович!

65

Да е жив и здрав!

преди 7 години

Да е жив и здрав Владимир Владимирович, да балансира световната политика, че заради този дисбаланс сега Европа се пълни с джихадисти и следват криза след криза!

64

proroka Oleg

преди 7 години

ЧРД, дано да смаже рептилите сороссоидни. Ура

63

681

преди 7 години

Честит рожден ден на най-успешния лидер в света!Жив и здрав да е още дълги години,защото опитите за унищожение на света ще продължат.Помнете ,че този е ЧОВЕКЪТ КОЙТО ПРЕДОТВРАТИ засега третата световна война.

62

Canadian

преди 7 години

Да сте жив и здрав господин Президент! Вие сте моя президент и велик лидер! Като Канадец и наполовин булгаристанец ме е срам от подлогата която са я назначили ФАЩ за управител

61

2121

преди 7 години

А днес ракетите ,,Калибър,, накъде ще летят?

60

Боби

преди 7 години

До Петков 68Господине преди Майдана Путин беше КУПИЛ Украйна над 15 милиарда $ оборот за каквото се сетите от консерви до Космически ракети - СЕГА оботрот 0$ разпродадена фалирала икономика на западни "Инвеститори" и враждебно правителство - и Путин е започнал Агресия? За ваше сведение СССР/РФ са в Сирия още от 1960 година ПРЕДИ ПУТИН ДА СЕ РОДИ. Джихадиските революции съсипаха и тази страна.КОЙ предизвика касапниците в Сирия и Украйна - САЩ и техните съюзници СА, ОАЕ, Катар и прочие

59

Достоен човек.

преди 7 години

Бъди жив и здрав, ВОВА! Мачкай рептилите и останалата ***, дето си мисли, че може да се разпорежда със съдбите на 7 милиарда души! Глобалната световна конспирация не може да си намери място от яд, че получи смъртоносен удар точно в момента, в който се виждаше победител. Древната мечта за унищожението на Русия почти им се беше осъществила. Но тогава дойде ТИ и за 16 години ВЪЗКРЕСИ РУСИЯ от пепелищата! Конспирацията е смъртоносно ранена, затова хапе най-жестоко - защото гибелта ѝ е сигурна!

58

Даола

преди 7 години

Честит рожден ден на единствения истински държавник в света !

57

Анонимен

преди 7 години

Вече недочува...време е за мавзолея !

56

Анонимен

преди 7 години

честит рожден ден другарю путин.най- добрият човек и лидер на света.да живее русия ,и да смаже западните престъпници

55

Анонимен

преди 7 години

Няма пари! Перюд.

54

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав и скоро да отърве Русия от себе си !

53

Петков

преди 7 години

Естествено че му знаем името - казва се владимир путин, сатрап на русия.Убийството на Немцов е по негова заповед.Агресията срещу Украйна и избиването на 10000 човека също е по негова заповед.Агресията в Сирия и избиването на десетки хиляди мирни граждани сирийци посредством варварски бомбардировки също е негово дело.Добре ,че съществуват САЩ, защото този военопрестъпник моментално би нападнал мирна и просперираща Европа.

52

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав и да завърши успешно всички задчи които си е поставил!

51

Учителя

преди 7 години

Трета световна война? Между кой и кой? Между Русия и останалия свят? Ще продължи три дни и Русия ще я събират с лопатата.

50

Даниел

преди 7 години

Този ако продължи да управлява има 2 варианта - или ще има 3-та Световна война, или ще вкара Русия в още по-дълбока криза. За момента опциите са 50/50 с това дрънкане на желязо от страна на Кремъл.

49

иван

преди 7 години

жив и здрав!Да устоиш на натиска, най-вече от сащ, и дано успееш в мисията за спасяване на мира в момента.Християнството( и не само) и всички нормално мислещи хора искат да спрат войните в изтока,предизвикани от фащ и неговите подръжници.Европа също ще те подкрепи.Късмет и успех!