10

Анонимен

преди 7 години

Ми аз съм на 35 и още не съм решила да имам деца. Ако реша мога да си направя, било то на 37 или на 40. Ако човек е здрав и може да си ги гледа какво значение има възраста?

9

До 10

преди 7 години

Кой сте Вие, че да казвате какво трябва и не трябва. Само да си знаете, че не сме в 19 век, където средната продължителност на живота е била малка и сега тя е над 70 г. при женти, така че тази възраст не е странна. Не виждам какво лошо има здрави жени българки да имат деца. Живи и здрави да са и да има повече такива жени, а не днешните лигли.

8

до 10

преди 7 години

До ФенАбе ти на какво точно си фен??? щото има много фенове дето за *** за зеле не ставате та се чудя на какво точно си фен и дали става нещо от теб :) не че нещо лично просто генерализирам щото всички фенове са бая посредствени личности и не трябва да им се дава да коментира :)

7

Фен

преди 7 години

Жена след 32г не трябва да и се дава да ражда . Тази на 37, да и е живо и здраво детето. Ама какво да се прави хората не знаят, че жена с дете и над 32 не става за нищо.

6

321

преди 7 години

Случаят не е толкова специален. От болницата правят това съобщение за да замажат случая с починалото бебе от понеделник. И да са живи и здраве бебчето и цялото семейство!

5

gerfgfdgf

преди 7 години

Анонимен 2, ти да не си от рoмелия, че смяташ 37-годишна жена за стара? :))) На 10 ли да ражда? Или на 20, че после да стои неука и безработна?

4

tgrthhr

преди 7 години

Еее, браво!

3

Анонимен

преди 7 години

да им е живо и здраво детенце,а и родителите,за да му се радват. някои си дават живота за дете,други си хвърлят децата в храсти и контейнери......живот !

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2 и 3Наричаш жена на 37 години стара?! Ти да не си на 12?И да, колкото и да ви е чудно на 37 си е нормална възраст за раждане.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво, да са живи и здрави!