8

ВАРНЕНЕЦ

преди 7 години

ААААможе можеда ремонтира най-сетне Аспарухов мост и после може да си подаде оставката

7

Обективен

преди 7 години

Възможно е жената за заместник да е и Кристалина Георгиева като отплата, че провали Ирина Бокова, която беше единственият реален конкурент на Гурериш за поста. Все пак да се надяваме, че това няма да стане и Кристалина няма да излага България и в ООН, все пак никой не харесва предателите

6

гайбаньоориджинал

преди 7 години

А Бокова е втора.Е сега седесариата ще се гръмне.

5

еделвайс

преди 7 години

През последните няколко години ООН не ми харесва особено. Защо ли?! Еми защото имаше едни резолюции, които даваха право на едни държави да бомбардират едни други държави. Само дето това не беше много редно. Освен това ООН-то не си беше на мястото при разследването на сваления над Украйна Боинг. Не си беше на мястото и при проверката на хуманитарните конвои от Русия за Донбас (в началото). Не се произнася и по отношение на престъпленията в Украйна, Сирия, и т.н. ООН трябва да е променено!

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя да не е масон? Велик юдеоционистки зидаромазач? И предимно омазвач?Само питам.

3

Кочо Честименски

преди 7 години

Не знам какъв "строител на мостове" може да бъде Гутериш, освен да си кюти в луксозния кабинет и да си взима огромната заплата, като остави американците да си "развяват байрака" на световната сцена както са го правили до сега от края на Втората Световна Война, та чак до наши дни !?Кой реално може да ги спре, освен Русия . . .

2

Анонимен

преди 7 години

OOOOOOOНЕ. Само не и строител на мостове, при нас имаме строител на магистрали и нищо не се получи.

1

Анонимен

преди 7 години

И тази жена ще е Ирина Бокова. А Боко ще трябва да държи хипертонията под контрол