90

Анонимен

преди 7 години

Излагация голяма....

89

Анонимен

преди 7 години

Ако всенародната ненавист можеше да убива, тиквеният фекалий, цвъко, двете травер.си цеца и сталина щяха отдавна да са се гътнали.Както и останалите национални предатели като чернилката костов.

88

Кристалинке,

преди 7 години

Подличко постъпи! Много даже! Ще влезеш в историята! Ама с лошо! Ужас!

87

Анонимен

преди 7 години

Сталинистката е позор за България

86

Анонимен

преди 7 години

Участвала била?!Все едно да те пуснат резерва и съдията да свири край на мача.

85

Скарлет

преди 7 години

Право в десетката:-)))!!! Несъмнено живеем в исторически времена или по-точно в тяхното повторение!!!

84

Анонимен

преди 7 години

5 дни - 5 гласа, и то от представители на по-незначителните й началници.Само дето не види 10 гласа ПРОТИВ! Кристалино, *** подлизурска! Бокова може да е дърта комунистка и потомка на дърти комунисти, ама никога не се е отмятала от своите убеждения, за разлика от много видни български радетели за демокрация. За чиновниците може и да е от значение да са със силните на деня, но за дипломатите е важно да отстояват позициите си и позициите на страната си.

83

Икономист

преди 7 години

С това си изказване Сталинка начерта..... "Кривата на безразличието", цитирана в не помня вече кой том от събраните и съчинения по Икономикс от 90-те години!? Та пука и на нея, че не са я избрали за шеф на ООН! Важно беше да подлее вода на друг кандидат и да изпълни поръчката на началниците си от ЕС!?

82

Кочо Честименски

преди 7 години

Този изключителен тапигьоз и безродственик Кристалина е олицетворения наизчадията събрани в ръководството на Европейската Общност !За това и предполагам че тази фалшива организация ще изчезне до 2020 година ! .

81

izbirate

преди 7 години

СТАЛИНКЕ ТИ САМАТА СЕ НАТИСКАШЕ.СЕГА КОЙ МИ ... В ГАЩИТЕ.НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НИ.КОЕ Е ПО ВАЖНО-ЕГОТО ТИ ЛИ!

80

Бг

преди 7 години

Скоро , има нема от 1 месец , не сме се излагалЕ толкова много , крайно време беше.

79

До 82

преди 7 години

Няма ги защото или още не са изяли парите от предните протести, или се ослушват, като глуха *** в нива, кой ще предложи повече и пак да се мятат да протестират!

78

даа.

преди 7 години

Е, И ,..............5=5 , но е < ОТ 12 .

77

Българка

преди 7 години

Ми що се хвана *** ОВЦА! Ти кога ги сметна, че са пет дни - когато се съгласи или когато изгуби?

76

само в Бг 26г

преди 7 години

И уличните кучета , знаеха резултатът .

75

5=5 , но ?

преди 7 години

Да де , 5=5 = 0 .И какъв резултатът , ......''0'', арЕтметиката го показва .ГЕРБ каквото си направи , никой друг не можА .

74

Анонимен

преди 7 години

Бива бива наглост, но чак толкова. Веднага оставка на цялото правителство начело с Борисов, Митов.Кристалина да бъде незабавно отзована като еврокомисар.Оставка и на ген.директор на БНТ Вяра Анкова /БНТ е обществена тв./, тъй като не отрази обективна кампанията на Ирина Бокова и се превърна в съучастник в саботажа на кандатурата й.

73

Анонимен

преди 7 години

Ми да купената евродепутатка , която не може да говори Български , камо ли Европейски !

72

Дедо Гого

преди 7 години

Упорита и умна като комунист, каквато и е ! Комунист беше , комунист е и комунист ще си умре! Като всички останали комунисти от комунистическата фракция на БКП -Герб!

71

Анонимен

преди 7 години

Така е ! Това да не ти е България Боко да ти купува изборите и подменя гласовете.