9

Шаран БГ

преди 7 години

Парите са плод на някаква дейност! Те са консервиран човешки труд. Ако имаше "щастието" да откраднеш толкова пари при отвратителния комунизъм / при Живков, Червенков или пък Сталин/ - прощавай живот !! Но сега - видиш ли- 10 години !?!? Ау-у-у, то страшно наказание! И да се достигне до него, що полиция, що прокурори, що съдии, що надзиратели..., що труд !?!?!?. Има и БХК за хуманно отношение към "лишените от свобода".Кой ще ми каже, че капитализЪма не е рай за бандитите ?

8

Анонимен

преди 7 години

Далеч съм от мисълта, че изобщо има човек, който да не е излъган и измамен от определени лица с цел материална облага, но някои постъпки на хора с поне средно образование наистина са изумителни. Въпросните вложители не са се замислили за нещо съвсем простичко - как може да бъде обезпечена една толкова висока лихва. От Виденовата зима насам кажи речи всички българи получихме икономическо образование, ама някои май са се върнали да повторят урока.

7

РЕАЛИСТ

преди 7 години

До ддддд: ОПРЕДЕЛЕНО СИ ОТ ТЕЗИ , ЗА КОИТО СПОМЕНАХ! И ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ БЕЗКРАЙНО ИЗТЪРКАНИ ИЗРАЗИ ЗА "МЕДИКАМЕНТИ" , ЗАЩОТО ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ЗА МЕДИКАМЕНТИ ОТДАВНА, НО ДА ВИДИМ КАКВИ ЩЕ СА ТЕ...ДАЛИ ИМА ТАКИВА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ! А ОТНОСНО "РЪСЕНЕТО" НА ИЗБРОЕНИТЕ ХИМИКАЛИ И Т.Н.,АМЕРИКАНЦИ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ СЪЩОТО ОТДАВНА/много самолети,кръстосват небето-със и без "следи",мнение и на много българи,и секретните им бази кой ги знае какво вършат/!БЯХ МНОГО ГОДИНИ "НАВЪН"ТРУДНО ЩЕ МЕ ПОДЛЪЖЕТЕ!

6

ддддд

преди 7 години

До РЕАЛИСТВзимай си медикаментите редовно.

5

РЕАЛИСТ

преди 7 години

Такава държава не трябва да "разполага" с народ! Това се и случва! Запазете си престъпните услуги за вас , нещастни "създатели" на ненаказаната престъпност! И...честито влизане в ада , между другото! Ако не знаете да ви припомним! Още много малко ви остана да се гаврите с българския народ! Таланти на организираната престъпност - целият свят говори за вас! И психотронните ви радиации над народа няма да ви спасят , нито химикалите и епидемиите , които ръсите отгоре! Добре е , че има БОГ!!!

4

Фо

преди 7 години

*** пълно с ***...Тея схемички бяха модерни началото на 90s. Не може да сте толкова алчни....и да мислите , че сте най-големите тарикати да вземате 18% лихва?!? Хахахахахаха

3

Todhi

преди 7 години

Пирамиди фараони и балъци за милиони

2

Анонимен

преди 7 години

АМА ТОЛКОВА МИЛИОНИ В БУРКАНИ ЛИ СА СЛОЖЕНИ ИЛИ СА В ЧУЖДИ БАНКИ ВЛОЖЕНИ.????)

1

наа

преди 7 години

10 години затвор, от които ще лежат има няма 2-3 макс за 5 милиона... Никак не лош доход. Дали и аз да не си отворя такава каса...