217

отговор

преди 7 години

До картинкадвойка по математика

216

Tret

преди 7 години

ЕТО И ВИДЕО за прословутара Bilderberg meetings ...защо се отрича?freemanpost/bulgarias-georgieva-run-un-boss/Е?

215

картинка

преди 7 години

Според картинката, дето сте сложили Бокова е трета, а Кристалина- седма. Заглавието не съвпада с картинката от гласуването.

214

Анонимен

преди 7 години

Чакаме оставки за безотговорното и позорно поведение на българските политици, петнчщи репутацията на България заради собствени, при това съмнителни изгоди!КОЙ?КОЙ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА?

213

Анонимен

преди 7 години

Тиквун разбра ли сега, че те иззползваха като селска *** и те захвърлиха. Въпросът е какво толкова ти обещаха и сега ще подаваш ли оставка за мало.умните си действия или как? Айде малко мъжко поведение, и ти замяза на роско!

212

Факт

преди 7 години

Два са преките резултати от пробутванет на Кристалина Георгиева - резил за България и бърз избор на Гутериш. Все пак единственият реален конкурент на Гутериш беше Ирина Бокова, а чрез Кристалина Георгиева, Бокова беше отстранена, но въпреки това завърши достойно надпреварата.

211

Анонимен

преди 7 години

Съветът за сигурност явно побърза да избере Гутериш, уплаши се като видя Бойко Борисов каква поредица им е приготвил: Кристалина Георгиева, Румяна Желева, Калина Илиева, Искра Фидосова, Цецка Цачева, .......

210

Анонимен

преди 7 години

Светът удари звучен шамар на ГЕРБ, Бойко Борисов, Митов и Кристалина Геотгиева, а те май и не разбраха - толкова им е акъла.

209

ДК

преди 7 години

Боко попречи на Бокова, защото е велик дрЪжавник и предпочете да загуби България, но да спечели демокрацията, ... португалската демокрация.

208

0т 266

преди 7 години

исках да кажа, че Кристалина е седма.

207

чететте бе

преди 7 години

Абе не виждате ли от картинаката, дето сте клъопнали, че Бокова е трета, а Кристалина четвърта. И е позор до името и да стои България не я подкрепя. Срамота! Боковци копаят под дъното вече, толкова изпростяха. Не харесвам комунисти номенклатурчици, ама и милиционери не дишам.

206

Tret

преди 7 години

А,да...и хубаво ще е българските медии да престанат да плещят глупости и водещите да задават *** въпроси, да правят *** констатации, че видишли при двама кандидати, България загуби! Както каза г-н Митов: БГ има само един кандидат и той е Кристалина Георгиева! Така че е тъпо провала да бъде извиняван с Бокова отново! Нали Родината и се отказа от нея! Тя обаче продължи...и БРАВО! Дали урока който ни беше даден в световната класна стая беше разбран? Очевидно- НЕ!

205

1

преди 7 години

Умната позиция на държавата разпиля гласовете, които можеше да получи българският кандидат. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно:(

204

Анонимен

преди 7 години

До СуекаСуек, запиши вечерно и изкарай поне пети клас. Тогава се опитай да напишеш нещо, ако не смислено, поне грамотно.

203

Анонимен

преди 7 години

Айде, сега върнете плочата две седмици на зад и вижте какво сте казали за шансовете на Кристалина да оглави ООН. Т.н. български медии, на вас говоря, продажни манипулатори.

202

нагледно

преди 7 години

Бай *** води външна политика,пък завършил той и в щатите!Митов оставка!

201

много тъпо

преди 7 години

Учудваща е некомпетентността на Б.Борисов и външния министър.Как можаха на този етап да вкарат нов кандидат,на какво са разчитали,на всичките предишни гласувания португалеца е водел убедително.И какво ще се появи Кристалинка и ще омае всички.С тази маневра се изложи правителството ама те вече са свикнал,обидиха двете жени още се чудя за Кристалина как прие,сигурно да трупа точки за кариера.;)

200

Анонимен

преди 7 години

Путинистите се скъсаха да плюят, а се оказаха и те изиграни. Това, че Русия искала да е от Източна Европа се оказа елементарен блъф.Е, другари, днес по кого ще плюем? Няма значение по кого, важното е да е от България!

199

Анонимен

преди 7 години

Португалски социалист няма нищо общо с български социалист/комунист. Той за разлика от нашия обича страната си, прави всичко възможно за нейното развитие и не си оголва *** на външни другари или господа!Прочетете биографията му!

198

Анонимен

преди 7 години

Оставка за Корнелия Нинова и Путин !Те подкрепяха Бокова ама тя не спечели!