15

Анонимен

преди 7 години

"Той е известен на властите с връзките си с белгийски джихадисти, биещи се за ДАЕШ в Сирия."И си се разхожда на свобода...

14

Анонимен

преди 7 години

Изпаднал в амок, след като разбрал че ще го натирят в България, която герб направи по мизерна от родната Сомалия.-----Белгийски гражданин. Коя от двете думи не разбра?

13

Анонимен

преди 7 години

Добра новина! Във всяка страна полицайте са копоите на властта, кучета хранени от властеимеющите, за да ги пазят от "обичта" на народа!

12

Анонимен

преди 7 години

Нека Бъчварова обясни как така този не се е интегрирал - с белгийско гражданство, бил е на работа в армията и хоп! терорист! Нашата министърка ни убеждава, че за две години бежанците вече са се интегрирали и ще си намират раота у нас и всичко ще ни е по мед и масло. Дайвайте достъп на женицата до новини от света, не я дръжте изолирана от реалния живот, да не се излага с нелепи опити да ни лъже, нас, които се осведомяваме на секендата за събитията по цялата планета.

11

Нерви

преди 7 години

Човекът е имал проблеми, жена му го оставила, любовницата му тръгнала с друг, нервирал се.

10

...

преди 7 години

Ако съм чел правилно, ако въведем смъртното наказание, директно те гонят от ЕС. Ето ви решение на българските проблеми. А, то и политици имаше за бесилото ...

9

Наблюдател

преди 7 години

Те и преди 40 г говореха, че миграциите ще се върнат в страните от които са дошли. Сега пък говорят за мултикултуризъм и толерантност, но след още 40г ще си говорим официално за шериат в Европа.

8

Анонимен

преди 7 години

Ето един пример за добре интегриран и благодарен Мюмюн. Светло бъдеще.

7

опа

преди 7 години

*** нервак а?Да не е бил на мисия в България като оня от Мюнхен?

6

Анонимен

преди 7 години

Той е известен на властите с връзките си с белгийски джихадисти,....................и като им е известен,що ще по улиците. май и тези си нямат съдебна система. а щом напада полицаи с нож,какво да правят цивилните мъже? а жените ? а децата ?

5

Takalie

преди 7 години

Mvr ministara kazal che e vazmojno riazko nahluvane na migranti v narodnoto sabranie i v ministerskia savet li?!

4

смЕх

преди 7 години

Някъде прочетох ,че една Магарини рекла ,че "исляма е част от Европа харесва ли ви или не това е реалността" ами като това е реалността да си ги носят на рамо и да не пишат ,че пак имало терор . Като гледам това ги чака трябва да са свикнали вече.

3

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и тука иска да ги интегрира така - в населените места с малко жители и с никакво правосъдие , никаква полиция - мечтата на ЕРДОГАН, Плевнелиев, Бойко и Местан ! ММММ надали , няма да стане тя тая от ся го казвам !!!

2

Анонимен

преди 7 години

Нападателят бил идентифициран като 43 годишният Хишам Д.. Точно така, арабско име, интегриран. На Плевнелиев мечтата.

1

Анонимен

преди 7 години

Изпаднал в амок, след като разбрал че ще го натирят в България, която герб направи по мизерна от родната Сомалия.