26

извоза

преди 7 години

Започна да писма това типично за социализма гъзолизане. Чак пък и да се обясняват публично какво било значело числото 17. Ами просто отразява номера на бюлетината!

25

КРай

преди 7 години

Заниманията с номерелогия и астрология много помагат в българската политика. За обявяването на Цецка се чакаше да мине ретроградния Меркурий така казала правосъдната министърка на ББорисов. Такова е нивото.

24

ужас кошмар

преди 7 години

Не не и не да не сме мазохисти за да сънуваме кошмари после 5 години,абре хора вижте на какво прилича тази жена все е едно е братовчедка на Джаба не истина просто!

23

глупав

преди 7 години

АЗ ПЪК УЧИХ 5 ГОД.НЕ МОЖАХ ДА ВЛЯЗА ЧРЕЗ РАБФАК

22

Анонимен

преди 7 години

Цвета Караянчева -ах каква образована и начетена нумероложка и врачка....сигурно по цял дене си чете зодията и планира кога да се скара с мъжа си според предсказанията на другите врачки. Е те тва е елитът в управлението - да са ви честити избранниците!

21

избирател

преди 7 години

НАИСТИНА Е МЪДРА-ЗАВЪРШИЛА Е ПРАВО ЗА 3 ГОДИНИ.

20

Българина

преди 7 години

Колко да я рекламират няма да стане патриот

19

нумеролог

преди 7 години

1=0,5*2 - едно джудже на раменете на друго джудже =висок човек1+0=1 1 човек+празен стол=1човек2*1=1 2 джуджета на един стол =1стол1/1=1 един панталон с две джуджета вътре=1 панталон7*1=7 седем джуджета на една маса=7чинийки7/7=1 седем чинийки делени на седем чашки=1 кошче с начупени съдове8-7=1 осем чинийки минус седем чашки=1 набито джудже

18

1

преди 7 години

По-добре сирак,отколкото такава майка и баща.

17

Анонимен

преди 7 години

Ваш'та майка!

16

Анонимен

преди 7 години

Кът дъ булшитс!!

15

Анонимен

преди 7 години

КАКТО И ДА ГО ГЛЕДАШ6 ЧИСЛОТО 8, ТОВА СА СИ ДВЕ НУЛИ ЕДНА ДО ДРУГА. 00

14

Нед

преди 7 години

Ако не друго този път поне амбицираха доста хора да им направят наказателен вот.Лошото е че набутаха много кандидати за да размият % от гласуването.Чиста математика ,при по малко двойки шанс някой да бие кандидата им е по голям , в този случай колкото и да е нисък процента за другите ,разчита се че твърдия електорат на който и кукла от магазина да сложиш ще гласува за тях и всичко си дойде на мястото.Елементарна математика !!

13

ку ку ку хей

преди 7 години

Ей,изкукахте напълно от алчност за тея пусти пари !врачки,баячки,нумероложки, планети- с дявола сделка ще направите за власт и пари,А народа Българския дето ви е назначил кучета го яли .

12

Анонимен

преди 7 години

Съветвах се с водещ астролог, който ми каза да стана рано на 6 ноември. Да вдишам с пълни гърди наситения с напрежение въздух. След това да взема два сезалови чували и да тръгна пеш към пазара. Нужно е да бъда там преди търговците и да бъда тъпелив. Когато дойде първия търговец да го поздравя любезно, а на втория търговец да предложа цена 40ст за килограм зеле. След което взимам чувалите със зеле и ги оставям на лунна светлина един месец и после ги слагам в бидони по 100л, с 1кг сол.

11

РККА

преди 7 години

е на тези избори със сигурност ще гласувам ,ще задраскам едно име и после със затворени очи....ако въпреки всичко този о.р.к. вземе изборите емигрирам...

10

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си с психични отклонения да гласуваш това на снимката да ти е президент.

9

Язека

преди 7 години

И Волния Уили съзря на миналите избори пророчеството в бюлетина номер 11, но загуби катастрофално...

8

Анонимен

преди 7 години

"Ние първи се регистрирахме. Тя означава смелост, амбиция. 7 е мъдрост и късмет, а двете заедно седем плюс едно правят 8, а знаете, че 8 е числото на майката. Смятам, че Цецка Цачева влиза напълно в това определение"АХАХХА ХАХАХАХХАХ ХАХАХАХАХХА ОЛЕЛЕ МАЙКО ХАХАХААХХАХАХА ХАХАХА ХАХАХА ХАХАХАХХА

7

Анонимен

преди 7 години

Майката на Квазимодо. Българската Лепа Брена и кандидат за Президент.