58

Анонимен

преди 7 години

край на демокрацията в България , вече и ракията ни спряха

57

анонимен

преди 7 години

Продажни доносници има навсякъде в България.И ако не бяха руснаците ,до сега да сме под турско робство.

56

Анонимен

преди 7 години

kolko treba da e akciza za 400 litra? ako mu e gotina rekiata- da go platime i da izkupim na 4oveko rakiata

55

Анонимен

преди 7 години

А колко алкохол на черно е продал? Бедна ви е фантазията!

54

Мнение

преди 7 години

До анонимен 59 Ти па си намерил къде да избягаш.От един свинарник в друг.Та нали те ни направиха такива. И да те питам. Женати е рускиня , нали ? Явно решението е нейно.

53

Анонимен

преди 7 години

Аз пия водка и живея в Русия добре , че избягах от свинарника преди 20 години

52

маке

преди 7 години

до Че Геварабаце кръкам по кило кило и половина денеска и 7-8 литра винце как да изкарам цела годин акло земем да я продавам ама кат ми дойде и оная хиена комшията на гости направо съм заприличал на клошар за мен тва си е дръжавен обир

51

Анонимен

преди 7 години

Баааси престъпника, направо на кладата!

50

Така е

преди 7 години

Лошо е да имаш комшия доносник.Я напишете колко е пенсията на този възрастен човек. При капитализма всеки се спасява както може.Така е и в САЩ. Нали гледате Дискавъри..?

49

Анонимен

преди 7 години

някой му е завидял на дядото за парцуцатаголема новина, големо нещо, голема междусъседска драмасин, митнически служител към баща си: Баща ми, тая година ракията ти се е получила един път!бащата: а нее е моята, на чичати Петко, съседа е!синът: ... хмм, така лиии

48

aig60

преди 7 години

Браво на МВР.Отличниците на България.Хакнаха най-големия престъпник в страната от 1989 г. насам.

47

Че

преди 7 години

До До светнатЗа сметка на това знам за доста дето са се гътнали от напълно "лицензирани" ментаци.---факт! натравял съм се с "лицензирани" ментаци, купени в голям магазин

46

Че

преди 7 години

До светнатА 400 литра ракия са си за продан, който каквото ще да обяснява колко пиели старците.---Че от кога някой се интересува за здравето на хората? Ако се интересуваше някой - здравеопазването тряваше да е безплатно... а то не е! Значи не здравето е важно, а ... нещо друго - 1600 -те лева, които изпуска да прибере ня#КОЙ

45

До светнат

преди 7 години

Аз не знам някой да се е гътнал от ракията на нашите дядовци дето все в нелицензирани казани е варена. За сметка на това знам за доста дето са се гътнали от напълно "лицензирани" ментаци.

44

оффф

преди 7 години

В интерес на истината като ги събереш всичките тези, дето не плащат акциз, доста добра сума ще се получи - 500 хил. по 200 кила ракия не е малко. ОБАЧЕ, хайде първо отгоре да почнат, защото рибата не се вмирисва откъм опашката. Да орежат малко по европроектите, цигарките и други доходоносни и необложени дейности. Тогава поне ще имат очи да глобяват по селянията. И айде стига сте определяли всеки, който мине 50 като дядо/баба. Пишете го мъж/жена и толкова.

43

По нашенски

преди 7 години

На дядото му секвестирали ракийката, а на Миньо Карнобатски и братята Пещерски някой смее ли да им пипне ментетата.

42

светнат

преди 7 години

Финансовият резултат на Митниците не е от значение, дали ще влязат или не тези пари са несъществени. В белите държави е абсолютно забранено да се вари ракия от нелицензирани казани и то не заради келявия акциз, който събират, а заради ЗДРАВЕТО на пиещите. И проверката на лицензираните казани е 10 инспектора по здраве срещу един акцизен инспектор. А 400 литра ракия са си за продан, който каквото ще да обяснява колко пиели старците.

41

Че

преди 7 години

До vargПритеснява ме разбира се.Тези пари трябва да влязат в икономиката на България.---коя е тая "икономика" и коя е тая "българия" ? Защо трябва някой да си хармчи парите? Аха ... сетих се - "икономиката" и "българия"-та на #КОЙ!

40

Че

преди 7 години

До vargБраво.400 литра ракия са 1600 лева.---Що, нещо притеснява ли те - колко време ще я пие ракията и с кого?

39

Че

преди 7 години

Абсурдистан!Утре ще искат и "данък върху туршията" ... щото не е купена от магазина и "така се ощетява икономиката", демек - печалбите на "бизнеса" ... представителите на който пишат данъчните "закони".Нищо няма да събирате вече ... споделената икономика нахлува масово, криптовалутите - също! От къде накъде ще плаща данък за "домашно производство", за продуктите за което е платено, за тока и водата също.Това е грабеж!