70

Поздрав от ДПС

преди 7 години

Бейтула е син на местен функционер на ДПС и затова не е съден или арестуван.Съдии и прокурори са за затвора.

69

КОСТАНТЕН ВЪПРОС

преди 7 години

Кога ще започнат реформите , в Бг-СЪД.СИСТЕМА ?А ПОСЛЕ И ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ КОРУМПИРАНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ?

68

САМО ЗА НИКИ ЛИ ?

преди 7 години

Да разбирам ли , че за другите ДЕСЕТКИ убити , няма да има НАКАЗАНИЯ ?

67

УЖАз !

преди 7 години

Живи да ги ожалиш , Бг-СЪДИИ , ВСИЧКИТЕ СА КРАЙНОНУЖДАЕЩИ СЕ!БЕДНОТИЯ В СЪД. СИСТЕМА , АМА БЕДНОТИЯ ДО ШИЯ ?

66

Е ДА ДЕ , АМъ?

преди 7 години

''Борисов обеща'', затова ли в Бг СЪД. СИСТЕМА Е ''НЕЗАВИСИМА'' :---НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕЯ !

65

Край

преди 7 години

Бог да прости момчето и дано има справедливост на този свят за близките му. Другия извод който се налага е че ако искаш държавата да си върши работата трябва да се снимаш с Него. Аз се чудя защо сумати началници си държат по бюрата снимки с Премиера.

64

М, да ...

преди 7 години

Борисов обеща: Наказание за смъртта на Ники!--------------------------------Характерно за ГЕРБ, PRите, Борисов е работата на парче! Съдебната реформа не ще предстои! Не е необходимо Съдебната система да заработи самостоятелно, естествено ръчното управление е удобно за пожарникара и Ко! :))) Пък и нямат способни хора за автоматизиране, поправяне, ремонтиране! Толкоз са им възможностите !

63

Анонимен

преди 7 години

За такива нарушения да се отнема и автомобила, и книжката без значение, на кой е автомобила.

62

Анонимен

преди 7 години

Не е възможно, да няма престъпления. Да няма нещастни случаи, да няма нарушения. Това е утопия...

61

Баси

преди 7 години

Продължаваме с БКП лозунгите. Тоя Борисов да не ходи да го натупа онзи шофьор.По скоро трябваше да обещае правосъдие, а не закани, това да не е демократична република КОНГО.Бойко се вживява в Султан

60

Чао!

преди 7 години

Убил човек на пътя и само му взели книжчицата за 2 години. Сега убива втори и ни подготвят, че ще се измъкне най-много с условна. Колко още трябва да убие, за да трие наровете? И после защо бягат качествените хора от тука. От ей такива мазни тарикатчета бягат и от още по-мазните типове, дето ги покровителстват.

59

Анонимен

преди 7 години

Съдебната система (съд и прокуратура) не работи от 25 години, откакто СДС я напълни с своите енакъдрници, а сега и ГЕРБ правят същото от 2009-та, но все още съдебната система се доминира от сините некадърници. Нещата там вървят така, че няма оправяне поне в близките 15-20 години.

58

До 67

преди 7 години

Според теб и такива като теб, трябва да има пвоече загинали по пътищата, за да си изкефиш, че ще им отнемат книжката завинаги. Нормалните хора искаме друго - да няма загинали, да няма катастрофи и да няма нарушения., а това става не с драконовски наказания и за най-дребното провинение, каквото искат КАТ и катаджиоподобните като теб, а с работа от страна на КАТ така че шофьорите и да не помислят да правят нарушения.

57

Man United

преди 7 години

A koga shte zapochne sa raboti sudebnata sistema i vsichki takiva sluchai da budat nakazvani?

56

бай иван

преди 7 години

на ман.гала бейтула исмаил да го обесят на дърво пред парламента.

55

Анонимен

преди 7 години

Единственото решение е всички съдии дето не си вършат работата като хората да се люшкат я на някой клон, я на някой стълб с въже около врата и това е. Това ще служи за назидание, да видим дали после ще има подобни ситуации в правосъдието - убиец пуснат условно и после хоп изчезнал от държавата и не можа да бъде намерен.

54

Анонимен

преди 7 години

Според мен, ако някой убие човек на пътя - книжката да му се отнема ЗАВИНАГИ. Да няма ама аз само малко бях пил. Има градски транспорт и таксита. А не само рецидивисти да карат като обезумели. Като карат - в панделата

53

Анонимен

преди 7 години

Само Бойко Борисов мисли за хората и като го помолиш нещо веднага се среща с теб и гледа да ти пимогне. Кога Орешарски или Станишев ще обърнат внимание на близките на някой пострадал? Те даже се радваха, че избиват млади хора понеже те и без това не гласуват за БСП.

52

Анонимен

преди 7 години

Докато не бъдат обесении по площадите всички червени съдии и прокурори няма да се оправи нищо! Червената рубладжийскаа-путинофилскаа изметт, която е навсякъде в правораздаването ни разсипва всичко!

51

Анонимен

преди 7 години

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЗАВИСИМА? ЗА ПРОКУРОРИТЕ ЗНЕЕМ, ЧЕ СЕ ОТЧИТАТ В БАНКЯ.